Hainute de ocazie pt. gravidute , HELP!!!!

Hainute de ocazie pt. gravidute , HELP!!!! | Autor: cristina78

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog daca stiti vreun magazin cu haine pt. gravide unde sa aiba si hainute pt. ocazie.Trebuie sa merg Sambata la o nunta si as vrea sa-mi cumpar ceva mai dragut si cum sunt cam pe ultima suta de metri nu stiu incotro s-o apuc.
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine!

Cristina(29 saptamani ) & Cristina

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Cristina, incearca la Rococo, pe Dorobanti, langa Perla. Sunt un pic mai scumpe dar cred ca gasesti acolo. Distractie placuta!

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cristina,
eu am fost pe la toate magazinele de care stiam si singura solutie a fost pana la urma rochita facuta pe comanda. azi e deja marti, dar cred ca o croitoreasa ar putea sa iti faca o rochie frumoasa in cateva zile.
aseara la carrefour militari, undeva in dreapta, am zarit un magazin cu haine pentru grasute, poate de acolo ai putea sa iei ceva in cazul in care nu te poate rezolva croitoreasa. aveau materiale vaporoase, in culori calde, poate gasesti ceva care sa iti placa.

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu am vazut acum o saptamana la Rococo, pe Dorobanti niste rochite dragute, mai vaporoase care cred ca s-ar potrivi si pentru nunta si si dupa aceea ca o tinuta mai eleganta. Desigur daca vrei ceva de gala, cred ca tot croitoreasa e salvarea. Dar e vara si foarte cald si cred ca daca nunta nu e super-simandicoasa se potriveste si o rochita de la acel magazin !

Distractie placuta !

Lali si bebe 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!
Nunta intr-adevar nu e super-simandicoasa dar totusi...
La magazinul de Dorobanti am fost acum 2-3 luni sa-mi cumpar o rochie dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut ceva.,Mai fac o incercare totusi sa vad poate am noroc.
Am gasit ieri ceva in Cocor o rochita finuta cu minecute largi de voal dar nu-mi venea bine ca am ceva mai multe kg. decat trebuie.
Am renuntat la ideea de rochie si m-am gandit la pantalon lung negru dintr-un material dragut vaporos, am luat si un sabotel dragut cu talpa transparenta dar mai ramane sa-mi gasesc o bluzita pe masura si am rezolvat problema.
Cristina (29 saptamani ) & Cristina

Mergi la inceput

Cristina eu sunt mai plinuta si imi gasesc mai greu haine. Totusi haine de ocazie imi mai luam de la magazinul Mistral de pe Decebal (unul portocaliu ) unde nu sunt haine speciale de gravidute dar au si marimi mai mari. Nu sunt chiar ieftine, dar sunt destul de frumusele. Eu mi-am luat de acolo 2 tinute de ocazie cu pantaloni negri pe elastic (care mai imi sunt buni la 16 sptamani si imi vor mai fi o vreme) si bluze din voal cu paiete de ocazie.

Lali

Mergi la inceput

Si eu am aceeasi problema dar si producatorii astia ma enerveaza .Am o colega care poarta masura 46 si nu isi gaseste nimic frumos si de ocazie ( e soacra mare anul asta) dar eu care cred ca am masura 50 si mai sunt si insarcinata.
Parca am auzit de magazinul asta si am impresia ca l-am si vazut dar nu mai tin minte exact unde.
Imi poti da cateva puncte de reper?
Si inca o intrebare daca nu te superi.Cam ce preturi au , nu stiu de ce dar presimt ca sunt exorbitante.
Cristina (29 saptamani ) & Cristina

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

P.S. Daca intra pe paginuta mea ma poti vedea cat sunt de si cu burta.

Mergi la inceput

Cristina, stiu exact ce spui referitor la producatori si la haine mici. Eu chiar am patit-o intr-un magazin (foarte la moda de altfel)sa mi se spuna pe sleau: nu avem marimea Dvs. Si eu sunt cam de marimea 46-48. M-am enervat si le-am spus ca vreau sa ma conving, am probat jumatate de colectie si le-am facut o coada la cabina.......
Dar m-am simtit mai bine !

Magazinul de pe Decebal e pe dreapta cum mergi din Piata Alba Iulia spre Muncii, pe la mijlocul strazii, are parter si etaj 1 si e portocaliu tot, e imposibil sa nu il vezi. Preturile sunt piparate, ce-i drept, nu mai tin minte exact dar o tinuta completa (pantalon, bustiera si o alta bluza de voal paste) era cam 3 mil. Dar sunt frumoase, zau si sunt chiar de gala pentru ocazii speciale!

Distractie placuta si sper sa iti gasesti ceva pe placul tau !

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lali

Cristina, stiu exact ce spui referitor la producatori si la haine mici. Eu chiar am patit-o intr-un magazin (foarte la moda de altfel)sa mi se spuna pe sleau: nu avem marimea Dvs. Si eu sunt cam de marimea 46-48. M-am enervat si le-am spus ca vreau sa ma conving, am probat jumatate de colectie si le-am facut o coada la cabina.......
Dar m-am simtit mai bine !

Magazinul de pe Decebal e pe dreapta cum mergi din Piata Alba Iulia spre Muncii, pe la mijlocul strazii, are parter si etaj 1 si e portocaliu tot, e imposibil sa nu il vezi. Preturile sunt piparate, ce-i drept, nu mai tin minte exact dar o tinuta completa (pantalon, bustiera si o alta bluza de voal paste) era cam 3 mil. Dar sunt frumoase, zau si sunt chiar de gala pentru ocazii speciale!

Distractie placuta si sper sa iti gasesti ceva pe placul tau !

Lali

Saru'mana!
Acum mi-am dat seama pe unde este!
Cristina( 29 saptamani ) & Cristina

Mergi la inceput