Dar bebelusi de ianuarie- februarie 03?
Raspunsuri - Pagina 2
moto spune:
DA EU AM NASCUT PE 17 FEB 03 UN BAIETEL DE 3,200, EL SE NUMESTE SEBASTIAN PATRICK. DATA CAND TREBUIA SA NASC A FOST IN GERMANIA 10 MARTIE,IN ROMANIA, 7 MARTIE IAR IN U.S.A 4 MARTIE CALCULATA DATA DUPA CERCURI SPECIFICE FIECAREI TARI, DAR EL A VENIT MAI REPEDE CAND EU NICI NU MA ASTEPTAM SI SUNTEM FERICITI CA ESTE SANATOS SI MAI ALES CA SEAMANA CU MAMICA LUI .
dialu spune:
Dragi mamici cu bebici de ianuarie -februarie, ce faceti voi si ce va fac bebeii? A trecut ceva vreme de cand am nascut cu toatele... asa ca putem povesti putin despre noi si bebeii nostrii.
Cum va descurcati cu noul statut de mamica? De depresii a-ti trecut? Cum mananca si cat mananca bebeii? Si alte chestii de astea.
Bebilicul meu Patric - Maximilian s-a nascut cu 2 zile mai devreme decat data calculata, pe 10 februarie cu 3380 gr. Acum la 2 luni si un pic avem bine peste 5 kile, mancam cam 1 l lapte pe zi (jumate de la san si jumate formula), incepem cateva gangureli, zambim cu toata fata si cu gurita pana la urechi, dormim noaptea foarte bine, de la 7 seara la 7 dimineata ( in acest interval mancam de doua ori si ne culcam la loc). Chiar asta noapte s-a trezit prima oara la 4, ceea ce inseamna ca a dormit 9 ore neintrerupt. E prima oara cand se intampla, sa speram ca nu si ultima.
In rest eu incerc sa ma obisnuiesc ca nu mai am timpul meu asa cum il aveam inainte, nu mai am timp de goblen, sau de tinut casa luna si bec, de calcat si alte astea. Dar asa de drag mi-e Patric ca in final nici nu mai conteaza, mi-e dor de el si cand doarme.
In general suntem cumintel dar de 3 zile este foarte marait, nu-i place mai nimic, nici in brate, nici in patut, nicicum. Chiar si la plimbare, cand dormea intins vreo 3 ore, nu prea mai doarme si plange. Am vazut ca-si tot baga manutele in gurita. E posibil sa fie dintisorii? Asa devreme?
Sper ca nu v-am plictisit cu cele despre noi si asteptam cu nerabdare sa citim si despre voi.
Diana siPatric
roxanasc spune:
Eu am nascut o fetita de 4,0 kg si acum are aproape 6 luni, are doi dintisori si a spus pentru prima data: "tata" desi are liniuta in certificatul de nastere.