Orgoliu masculin?
Raspunsuri - Pagina 2
chatonel spune:
eu plec pe 20 la 6.30 dimi, asa ca-s putine sanse sa bem berea aia... poate stai la aeroport pina venim si noi? :)
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
ok, atunci, beti voi si pentru mine :) sa-mi dati raportul cu o poza, va rog :P
Toulouse, la ville rose
casandra spune:
-------------
Chatonel:
Cel mai tare reiese ideea ca femeile (fetele) ro sint atrase de mirajul occidentului si de bani, iar ca barbatii sufera (in orgoliul lor de masculi) din cauza asta.
Nu stiu daca in realitate e asa?
Voi ce parere aveti?
--------------
Nu stiu cat sufera barbatii, s-ar putea sa nu prea le pese, nu pleaca toate, pe de alta parte si barbatii sunt atrasi in felul lor de mirajul occidentului, asa ca nu ii prea vad eu stand si plangand in barba ca le pleaca fetele...
Cat de atrase sunt fetele de castiguri obtinute prin favoruri sexuale? Faptele vorbesc. Am aflat ca din circa 800 de permise de munca acordate in Canada dansatoarelor din cluburile de noapte, mai mult de 500 au fost acordate romancelor. Romania este pe primul loc la capitolul asta. Pe plajele din Grecia, Cipru, reputatia fetelor este binecunoscuta.... Gimnaste laureate cu aur la concursuri internationale au pozat in reviste pentru adulti... Vedetele Playboy sunt puternic promovate in media romaneasca. In emisiunea "Povestiri adevarate" de pe postul "Acasa", era prezentata fata de pe coperta revistei, una dintre ele a spus ca a venit sa pozeze, pentru ca cine pozeaza in PlayBoy ajunge departe si are dreptate. Cosmina Pasarin, Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Daniela Savuica au devenit vedete TV. Asta e mesajul transmis: cu cat apari mai dezbracat, cu atat ti se mareste valoarea.