Legende urbane- Buhuhu! (2) concurs Halloween
Raspunsuri - Pagina 11
casandra spune:
Ati citit "Sufletul dupa Moarte" al lui Serafim Rose? Daca da, ce parere aveti? Mie de cand am citit-o mi-e teama sa stau pe intuneric, sa ma duc noaptea in garaj, la subsol sau in debara. Asa spaima de intuneric mai aveam cand eram copila, de vreo 5 ani, asa. Cum se stingea lumina, cum vedeam fel de fel de lighioane pe la colturile camerei. M-am luptat mult cu mine sa-mi inving teama asta, paralizanta de-a dreptul, si acum mi-a aparut din nou.
cl spune:
Bu-hu-hu si bine v-am regasit!
Am revenit si eu, dupa un concediu care m-a cam lenevit, recunosc. Inertia e cam mare, asa ca o sa va urmaresc doar, cu foarte mare interes, o perioada de timp.
Adela, nu-mi "ghicesti" si mie in Tarot?
Casandra, n-am citit cartea, o sa incerc sa mi-o procur, ca m-ai facut foarte curioasa. Nu poti sa lasi o lampa aprinsa, pana incepi sa ai nopti linistite?
O seara cat mai frumoasa va doresc, iar Casandrei un somn cat mai linistit.
Claudia
alexandralincu spune:
Buna tuturora, eu sunt noua aici, dar vad ca aveti subiecte de discutie care ma pasioneaza foarte mult....mai din pasiune mai din nevoie, apelez la voi toti cu rugamintea de a-mi da un sfat, o parere ceva ca sunt cam disperata! Mi se tot spune ca am farmece facute de vreo 2 ani si nu reusesc sa scap de ele, ce pot sa fac, la cine sa apelez? Unde sa ma duc? Problema e ca nu sun in tara si aici, in Spania sunt biserici ortodoxe, dar nu preoti cu har, sau nu stiu eu...ce sa zic, astept orice sugestie de la voi. Va pup!
n/a spune:
Buhuhu, dragii moshului!
Buhuhine v-am regasit! Iaca, o vinit toamna, o picat frunza si vine Halloweenu'!
Asadar m-am gandit ca, dat fiind ca sarbatoarea nationala a Buhuhulandului este de Halloween, s-o sarbatorim printr-un concurs:
MARE CONCURS BUHUHU!
Participantii trebuie sa posteze o povestioara buhuhu. Cele mai ingrozitoare 3 povestioare vor fi premiate astfel:
Locul 1: Un CD cu muzica, sunete si efecte speciale de Halloween
Locul al 2-lea: O caricatura facuta de marele maestru Buhuhu dupa o poza a castigatorului
Locul al 3-lea: Un dovleac scobit!
Juriul va fi alcatuit din membrele Consiliului Suprem al Vrajitoarelor iar castigatorii vor fi desemnati in noaptea de Halloween la orele 12!
Va pupa Veru Buhuhu, imparatul Buhuhulandului si va urez o toamna de groaza!
Irimell spune:
Vera, . Chiar duceam dorul subiectului si imi pare bine ca odata cu toamna, a reinviat si el...
Buhuhu la toata lumea,
Irimell
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
n/a spune:
Irimeloaico, nu uita ca esti in Consiliul Suprem al Incalecatoarelor de Maturi, asa ca faci parte din juriu!!!!!
Irimell spune:
Asta cu Incalecatoarele de Maturi e mortala.... Mie imi trebuie o matura mai solida sau chiar un manunchi de maturi, ca sa ma tina bine.
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
n/a spune:
Pentru cine n-a apucat sa vada, repostez mesajul:
Buhuhu, dragii moshului!
Buhuhine v-am regasit! Iaca, o vinit toamna, o picat frunza si vine Halloweenu'!
Asadar m-am gandit ca, dat fiind ca sarbatoarea nationala a Buhuhulandului este de Halloween, s-o sarbatorim printr-un concurs:
MARE CONCURS BUHUHU!
Participantii trebuie sa posteze o povestioara buhuhu.(Compozitie proprie, auzita, citita si repovestita, etc...important e sa fie INFRICOSATOARRRRRRRRRREEEEEEE!!!)
Cele mai ingrozitoare 3 povestioare vor fi premiate astfel:
Locul 1: Un CD cu muzica, sunete si efecte speciale de Halloween
Locul al 2-lea: O caricatura facuta de marele maestru Buhuhu dupa o poza a castigatorului
Locul al 3-lea: Un dovleac scobit!
Juriul va fi alcatuit din membrele Consiliului Suprem al Vrajitoarelor iar castigatorii vor fi desemnati in noaptea de Halloween la orele 12!
Va pupa Veru Buhuhu, imparatul Buhuhulandului si va urez o toamna de groaza!
Adela99 spune:
cum adica... incalecatoarele de fie ele ce-o fi (maturi, alte obiecte ... zburatoare la alegere) sunt excluse dintre participanti fiind nevoite sa faca parte din juriu? ... ce usurare nu trebe' sa prestez... doar sa va citesc cu sufletul la gura,ochi bulbucati (de spaima)si inima intre dinti ...hihihi
cl spune:
Ma primiti si pe mine in juriu? Nu de alta, dar la talentele male scriitoricesti...sigur dadeati cu caramizi dupa mine!!! Astept insa, cu mare nerabdare, povestile...
Si acum, putin pe langa subiect. Cum sa fac un costum de stafie???? Ca asa vrea Alex, la serbarea de Halloween! Singura idee care o am, este un cearceaf gaurit, pus in cap. Parca nu e prea grozav, nu?
Claudia