transfagarasan
Fetelelor, care ati fost pe tranfagarasan, unde ati dormit ? Noi vrem sa mergem in acest weekend si e cam din scurt.. am inteles ca se circula...adica e deschis, dar ma i ntreb, or fi spatii de cazare pe undeva? Mersi!
Raspunsuri
furni spune:
Te poti caza chiar acolo, la Balea Lac. Dar e un friggg! Eu am fost asta-vara si jos erau 36 grdC iar sus (la Balea) erau 16 grdC asta in miezul zilei. Cred ca acum si mai ales peste noapte ...faci pe tine de frig! Si de fapt, de ce vrei sa dormi acolo? Ca drumul tine aprox.3/4 h.
PS: Ce frumoasa esti Pepsica... si cum iti lucesc ochii, brrrrr!
Va pup.
Eleni spune:
Mai exista si cabana Capra, inainte de a ajunge la Balea Lac. Si acolo e super fain, si au o mancaricaaa....mmmmm...am mancat acolo un bulz dumnezeiesc si am baut o cafea absolut bestiala...
Drum bun si hainutze grosutze!
bgomoiu spune:
Te mai poti caza si la cabana Capra, care e putin mai jos de Balea Lac spre Curtea de Arges, sau o alta varianta ar fi si mai jos la km.102-Piscu Negru, unde sunt vreo doua sau trei pensiuni particulare si unde este destul de frumos.Tot aici este si o manastire foarte frumoasa care era in constructie dar acum cred ca este deja gata.
In privinta frigului nu pot decat sa subscriu la ceea ce s-a spus mai sus, cu siguranta o sa gasesti zapada pe acolo.
Daca mai vrei si alte detalii iti pot oferi cu drag pt ca sunt o cunoscatoare a acestei zone.
Drum bun si sa ai un week-end insorit!
anda141 spune:
Asta vara am fost pe transfagarasan, te poti caza la Balea, am cerut si numarul de telefon de acolo, nu stiu daca il mai am, dar il gasesti pe internet , daca vrei,am fost la sfarsitul lui iulie, cand am ajuns la Balea era zapada, ne-au inghetat toate cele, cand am coborat,era o caldura de te topeai.
Dar erau si corturi o gramada, si la Balea si mai jos, daca sunteti asa dotati contra gerului si rezistenti puteti merge si cu cortul pe zapada!! brrrr...eu nu as merge!!!
In rest traseul e superb. Calatorie frumoasa!!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
anda141 spune:
aaaa...si noi nu am dormit acolo, daca tot ai intrebat. Nu ai de ce dormi acolo, doar daca tii neaparat. Traseul il faci repede, cateva ore, depinde cat de des opresti,noi opream sa facem poze peste tot si tot l-am facut 4-5 ore maxim.
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
florypop spune:
Eu am venit ieri de pe Transfagarasan. Ne-am cazat la Cascada Balea la un motel chiar asa se numea "Cascada Balea". Este situat dupa ce treci de Balea Lac si cobori spre Sibiu. Costa 800.000 lei pe noapte conditii destul de bune: baie (cu apa calda), mancare ok
(nu intra in cei 800.000) dar fara televizor in camera. Inca mai sunt blocuri de zapada super peisaj...
Ieri noapte chiar a nins putin dar merita e ceva de vis. Cascada era super ieri au fost cateva zile cu ploaie si era involburata.
Si sa nu uit circulatia pe Transfgarasan super Ok chiar daca de la intrarea spre Lacul Vidraru sunt panouri cum ca drumul este inchis.
Va doresc un concediu placut si vreme buna.
Flory
pepsica spune:
Multumesc de raspunsuri, fetelor! pser sa nu inghet cum spuneti voi ....Furni, cum adica sint frumoasa si imi lucesc ochii?????unde mi-ai vazut poza,ca nu inteleg....
Nora spune:
quote:
Originally posted by pepsica
Multumesc de raspunsuri, fetelor! pser sa nu inghet cum spuneti voi ....Furni, cum adica sint frumoasa si imi lucesc ochii?????unde mi-ai vazut poza,ca nu inteleg....
pepsica

Pepsica,uita-te pe pagina ta personala!Nora, mamica lui Andrei(20aprilie 1999) si a lui Victor(12 iulie 2001)
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
pepsica spune:
adica nu stiam ca am o poza pe pagina personala.. nu rideti fetelor, asa sint eu, mai putin tehnica... am fost pe rtasnfagarasan, dupa cum aati spus SUPERB zapada etc, nu am doprmit acolo pina la urma- nu aveau locuri
la Capra....ne-am intors in aceeasi zi la Pitesti la rude, a fost grozav.. poate din cauza serpentinelor, poate de la mincare ciudata- seminte etc- am facut insa o criza de bila si acum nu ma pot gindi la alceva....cind o sama simt mai bine o sa ma linistesc si o sa rememorez peisajelel de pe acolo....