fibrinogenul?? ce este? si ...

fibrinogenul?? ce este? si ... | Autor: crissi

Link direct la acest mesaj

Daca valoarea lui este mai mare decit cea inclusa in limitele normale , ce cauza are??
am nevoie de un pik de ajutor... pentru ca am tot citit si n am priceput mare lucru...
Am inteles doar ca este o proteina sanguina , ce se transforma sub actiunea trombinei...
E cam ca chineza ptr mine, si daca ar putea cineva sa mi explice , ce l- a facut pe acest fibrinogen al meu sa sara de limite ?? are legatura cu alimentatia??
Multe multumiri!

crissi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fibrinogenul este un factor de coagulare al sangelui. Nu cred ca are legatura cu alimentatia.
Cat de mult ai peste limita normala? Cert este ca nu este bine daca este mai mic dar daca este mai mare nu stiu . Depinde cu cat mai mare.

Pup.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniella spune:

din cate imi aduc eu aminte cand el si cu aslo si vsh sunt mare atunci ori ii o infectie prin organism ori ii prezenta reumatismului in organism....stai linistita ca nu este nimik grav
multa sanatate apropo vb lauricipani nu are nici cea mai mica legatura cu modul de alimentatie....eu multi ani am avut aceste analize si inca supravietuiesc am avut reumatism nu ca nu l as mai avea acuma dar am facut multaaaa multaaaaaa moldamina nu ca nu as fi acuma cu injectiile in fund iar....totusi mergi la un medic el stie cel mai bine....
cu prietenie

aniella

Mergi la inceput