dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am auzit numai lucruri bune despre Puia stand in sala de asteptare la Sonia Beloiu unde sunt sub observatie, l-am si vazut nu pot sa spun decat ca e un barbat bine restul din auzite. Eu sunt foarte multumita de doctorita mea si nu as schimba-o pt nimeni, si am auzit ca la Giulesti sunt cei mai buni medici si cei mai inimosi dar cred ca este printre cele mai prost dotate spitale din Buc. Eu una aleg medicii. Succes!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Draga Onetzica,
Eu sunt in saptamana 34 de sarcina si ma tratez din luna a 3-a cu dr.Puia.
Este un om plin de bun simt, un adevarat profesionist, si o persoana plina de umor, care ma face intotdeauna sa ma simt, cand merg la el, relaxata si optimista.
Eu vreau sa-ti spun ca am venit la el de la Buzau, pt. ca il cunosteam din studentie si stiam ca este un doctor super, si el m-a acceptat, desi putea foarte bine sa nu o faca.........nu cred ca era obligat sau constrans de vreun motiv sa ma primeasca!
Tin foarte mult sa specific aici faptul ca nu i-am dat nici un ban de cand ma tratez la el, de vreo 6 ani, si nu sunt nici vip, nici persoana publica, nici macar nu sunt cunostinta cu el!Si intotdeauna m-a tratat ca pe o doamna, chiar daca aveam 20 de ani si eram o parlita de studenta fara un ban in buzunar!
In februarie voi naste cu el, cred, prin cezariana, pt. ca Sofia mea este in poz. pelviana, dar tin sa-ti spun ca n-am nici o emotie, am o incredere in el absoluta!
Nu cred ca va ramane nerasplatit din partea noastra, dupa felul cum s-a purtat cu mine pana acum, mai ales ca m-a primit de la Buzau, dar
iti spun ca e prima data cand vom face asta........
Asa ca ai toata increderea in el si nu ezita nici o clipa in cazul in care te primeste(pt. ca intr-adevar e ff aglomerat)!

Irina

Mergi la inceput