Cumparaturi pe Amazon.com

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by george_rc

Incep sa cred ca Amazon.com este un mare fas. Am trei acusi o luna de cand am comandat DVD-urile alea si ei inca nu le-au trimis! Daca mai pui ca o sa ia vre-o doua saptamani si transportul, apai poate la toamna o sa primesc si eu comanda!

Nu se poate , e ceva in neregula cu comanda ta.Daca ai primit confirmarea pe email ,ai si un numar cu care poti urmari coletul sau poate unul din DVD-uri nu a aparut inca (uita-te la release date )si atunci tu ar fi trebuit sa specifici sa-ti trimita numai ce au released ...
Btw , pe amazon.com sunt multe numai region 1.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

E in neregula ca mi-au trimis deja un mesaj ca revizuiesc estimarea in ceea ce priveste trimiterea comenzii de la cel tarziu 5 august la 12-18 august. Asta este pentru ca cel mai probabil nu au gasit DVD-ul.

Problema mea e ca dureaza atat de mult. Daca vor trimite comanda la noua data estimata inseamna ca o vor trimite la 1 luna si ceva dupa ce am comandat-o, cand ei estimau pe site cand am facut comanda ca dureaza 1-2 saptamani pana o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

A ajung in sfarsit comanda de DVD-uri de pe Yahoo (a durat aprox 1 luna si 1 sapt din momentul plasarii ei). Plicul a venit ca o scrisoare recomandata. Nu am fost acasa, asa ca a trebuit sa merg la posta sa il ridic. Nu am platit nici o taxa statului roman.

Mergi la inceput