Telefon mobil in SUA ?
daca iau de aici un Sony Ericsson Z 600 sau un T 610 , merge sa gasesc acolo cartela cu nr si minute incluse ?
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Raspunsuri
joxy spune:
In USA si Canada, banda este GSM 1900.
Vezi daca telefoanele specificate de tine functioneaza in aceasta banda
T 610: bandă triplă GSM 900/1800/1900 MHz
teoretic ar merge.. practic sa-ti raspunda fetele/baietii din USA.
Cu respect,
Florin
Choose life
roxanica-mamica spune:
scrie asa GSM 900/1800/1900
multumesc pt raspuns ![]()
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
m34 spune:
Pentru a functiona in SUA si Canada, telefoanele mobile GSM trebuie sa aiba banda 1900, cum a spus si Florin.
Daca vrei sa utilizezi cartela altui operator intr-un telefon cumparat de aici, va trebui sa te asiguri la cumparare ca telefonul respectiv nu este codat (acest lucru se poate verifica incercand doua cartele de la operatori diferiti: Orange, Connex sau Cosmorom). Este posibila si decodarea aparatelor, dar costa timp si pierzi garantia.
Despre cartelele cu minute din State sper sa te ajute cu info cei de la fata locului.
Calatorie placuta !
roxanica-mamica spune:
multumesc mult baieti ! astept sa vedem daca cineva din SUA imi poate raspunde ![]()
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
lexi spune:
Roxana, depinde in ce zona a US mergi, gasesti diferiti provideri. Un exemplu, in zona in care stau eu (Seattle), doar T-Mobile merge cu GSM.
Da o cautare dupa cell phone plans sau altele de genul asta.
Bubbles spune:
Cel putin in Canada, nu merge un telefon in banda 1900, daca vrei sa iei o cartela pre-paid de aici, pe motiv ca "este codat". Am incercat anul trecut cu telefonul cuiva care a venit in vizita si "nu si nu", nu s-a putut la cei citiva provideri la care am mers si am intrebat.
Pina la urma, s-a rezolvat inchiriind un telefon de aici, a costat vreo 90 - 100 / luna.
Ori n-au fost prea amabili toti cei cu care am vorbit, ori nu a mers local, in situatia data.
Poate in US sa fie mai usor de rezolvat, ceea ce-ti doresc.
roxanica-mamica spune:
multumesc de raspunsuri . merg in florida ![]()
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
Oana_B spune:
Telefoanele din Europa nu merg aici: primul motiv este ca telefoanele aici nu au cartela, adica nu se introduce cardul ala SIM, nici la cele cu abonament nici la cele prepaid. La astea prepaid se cumpara o cartela si se formeaza doar un cod. Nu are importanta daca este GSM sau nu. De fapt sistemul GSM de abia de curand a fost introdus aici, n-a reusit nimeni sa-mi explice care-i treaba cu ala de pana acum, cum functioneaza.
Uitai sa zic de al doilea motiv, telefoanele sunt codate.
Oana_B
amuleta spune:
Insa cu 20 de dolari iti poti cumpara o cartela obisnuita cu care vorbesti de la telefonul local fara sa platesti nimic altceva, cam 250 de minute cu Romania.
lexi spune:
Oana, telefoanele GSM de aici au si cartela si SIM, adica sunt exact ca cele din Ro, deci merg si in US.
Roxana, daca mergi in Florida, cauta T-Mobile, Cingular si AT&T (doar o parte, cea cu GSM).