Hotel Flora - Mamaia

Hotel Flora - Mamaia | Autor: Sobo

Link direct la acest mesaj

Am pus intrebarea si la "Va rog , sfat privind hoteluri Mamaia" dar nu am primit raspuns asa ca indraznesc sa deschid subiect separat: a fost cineva in ultimii ani la Hotel Flora Mamaia?
Cum este? Pentru copii de 2-3 ani au ceva facilitati ( loc de joaca, piscina)?
Si o alta intrebare. A patit cineva, tot in ultimii ani, sa rezerve bilete prin agentie si cand ajunge la hotel locurile sa fie ocupate sau pretul si conditiile sa nu corespunda?

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am stat la Flora acum aproape 10 ani si imi aduc aminte ca aveau piscina. Am vazut si copilasi jucandu-se pe acolo.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Si noi am stat la Flora mai demult. Stiu ca era hotelul plin de artisti in aceea perioada si Adrian Enache repeta de mama focului in camera de bubuia hotelul. Aveau piscina dar tin minte ca restaurantul (atunci !) lasa de dorit ....
Camerele unele erau mici dar altele erau mai bunicele...

Poate s-o mai fi schimbat ceva intre timp ... in bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by simonab

Si noi am stat la Flora mai demult. Stiu ca era hotelul plin de artisti in aceea perioada si Adrian Enache repeta de mama focului in camera de bubuia hotelul. Simona si Maria Alexandra

Da, si eu am nimerit in perioada festivalului de muzica usoara de la Mamaia siam dat nas in nas cu o vreo cateva vedete autohtone, dar mai silentioase.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hotel Flora are doar piscina, ca loc de recreere pentru copii. E curat si bine intretinut.
Noi nu am patit niiodata ca locurile sa fie ocupate dupa ce am luat bilete de la agentie. Dar cred ca depinde si de ce fel de agentie!
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Nu am stat la Flore,insa am colegi de serviciu care au stat anul trecut acolo.Mi-au spus asa:hotelul are piscina,exista doua tipuri de camere,adica mici (care sunt chiar f.mici) si mari.Hotelul are aer conditionat.Camerele mari sunt dotate cu frigider.Exista trei restaurante unde se poate servi masa.Cel care era mai ieftin era cu mult fum de tigara.Preturi cam mariptr masa.

FlorentinaE

Mergi la inceput