Idei concediu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Preturi... nu prea stiu... ca asta caut si eu sa vad ce si cum. Am gasit niste pagini interesante. De exemplu: http://www.ebran.ro unde preturile par destul de mici, dar problema e cum sunt conditiile. Si am mai gasit Casa Bunicii (au si pagina de net si deja mi-au raspuns la mail - deci as zice si ca par seriosi) si suna chiar bine 800 000 lei/camera cu 2 locuri/noapte luni-vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Nikomiko,
Hai sa iti zic pe unde am mai cazat noi in Brasov:
- Pensiunea Simona (este o pensiune in centrul vechi al Brasovului,panorama Tampa) nu este super fitoasa, dar pretul este f avantajos, conditii bune, gazde f dragutze. Un single fara mic dejun 800.000, iar cu mic dejun vreo 950.000 parca. Camera dubla la fel, vreo 800.000 si cu mic dejuna se ridica la fel la vreo 900.000.http://simona.idilis.ro/
- Casa Cranta - super eleganta, aranjata, super conditii, panorama Tampa (asta daca vrei sa impresionezi pe cineva!) preturile sunt si ele piperate..vezi www.casacranta.as.ro
- Am mai cazat la Vila Zorile In Poiana Brasov - o dubla 60 65 de euro

Astept parerea ta!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Clopotzel, pt. informatii!
Pensiunea Simona suna tare interesant. Am citit si pe link-ul de la tine cate ceva si imi place mai ales ca e ft. aproape de lucruri care merita vazute.
Pt. ca o sa fim 6 persoane (aproape fiecare din alt oras), abia joi sau vineri o sa facem "sedinta generala" sa vedem fiecare cu ce propuneri vine si sa ne punem de acord.
Nico.

Mergi la inceput

Cu placere, si daca va hotarati sa imi zici si mie ce alegeti!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Am ales pana la urma o casuta la intrare in Predeal: Casa bunicii. Ne-am luat numai dupa site-ul lor de pe net care pare scris cu multa, multa caldura. Pretul e 800.000 lei/camera de 2 locuri/noapte. Mai multe o sa va pot spune cand ne intoarcem din concediu.

Mergi la inceput

Ok niko miko! Va doresc concediu cat mai placut! Si fara surprize!

Nu spune hop pana nu sari.

Mergi la inceput