Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mitzule poi ce te plimbi mama cu el? stai intr-un fotoliu la calculator si gata. iost cu pirania in brate acuma, cu comprese pe tzitze, cu cartofii de piure pe fok si mare minune sa n-adorm :-))) norok ca tre sa ma mulg ca sa nu urele cupilu de foame ca altfel dormeam io bine:-) ( catrina a ras aseara la 11 135 de ml, la 4 inca 100, la 9- 90 de ml, la 12- 90 de ml...nu jtu unde incape atita...bine ca si caca face tri kile per zi)a...mitzule io o mai bag in sacul ei de dormit si o iau in pat linga mine si o tzin de mina...citeodata functioneaza . citeodata...

anapharm ca sa fiu sincera crez ca nasti saptamina asta da nu vreau sa te sparii:-))) aus "senina si cretina"
asa m-am dus io sa nasc cind mi se rupse apa, cind imi zisera aia ca stau pe perfuzii x days mi s-au taiat si picioarele ca doara ma dusesem sa nasc in 10 minute :-)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

ptiu ca am mintea scurta si dau mereu cu PS-uri:-)
deci ana PS: 13 iulie e o zi fuarte potrivita pt naste:-)))))

si daca nu stiati bebelusii nascuti pe 13 au mult noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Papa, de unde atat lapte? Mai ai tatici?? Vad ca aveti adevarati devoratori de laptic. Eu propun si o lista a mancaciosilor : Catrina, Teoder... asteptam si alti bebei.
Hai Papa, nici chiar asa AZI 13??? Ma faci sa fug in pat, ca saptamana trecuta
Va intreb pe voi mamicile cu experienta: "sa pun in bagajul de spital si pompa de san?" ca la ce sfarcuri mici si incapatanate am, nu vad cum si ce sa suga gagalicea mea. Gandesc ca ar merge mai repede si usor un muls, asta pana se indura taticile mele sa se pregateasca.

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nu intra omu trei zile si plin de bebei...Felicitari la mamici...ma duc sa citesc care cum a nascut...
daca nu naste nimeni de acum pana maine dimineatza va anunt oficial ca bb 15 se va naste in cap 88 (deh am pierdut pariul cu suta) si va fi al meu Maine dimineaza cica in jur de 9 e deadline si la noi ca d-rul Mitzi (prescurtarea Mariei de la Mihaitza) nu mai are rabdare si da din cap. Asa ca fara col si dilatatie de doua deste, ma apuc sa-mi fac bagajul

Mey ce la mamici cu experienta pe aici! O placere!

Mergi la inceput

Daca va mai amintiti piesa aia de teatru radiofonic (vocea, de fapt): "Atentiune, atentiune va prezentam un comunicat important pentru tzara..!" incercati sa spuneti "Blestemul Dorsiliei a lovit!"
(Lia ma injurasi rau ?) AM ars cartofii de piure!!!

anapharm si eu am tzitzilii mici, mici cit o pastila de algocalmin (cu areola cu tot) si tot stau cu prisnite pe ei ca suge asta mika ca lipitoarea de-mi iasa okii ca la melc:-))

apropos ma duc naibii sa dorm oleaca ca o iau pe aratura de oboseala. cind ma trezesc va dau citate haioase din "Cum sa (nu) fii o mama
perfecta"

Papa juma de neuron calare pe juma de iepure skiop

Mergi la inceput

Marina, daca vrei ca Mitzi tau sa fie bebe cu Nr-ul 15, da fuguta acum la spital caci Lilianei i s-a rupt apa in urma cu 6 ore, daca n-o si alapta deja. Oricum noi ii dorim nastere usoara, cum spuneti voi in 10 minute si fara dureri! Abia astept sa aflu ce-i cu ea, stau ca pe ghimpi.

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ce v-a apucat cu arsu' mancarii ...mai tarziu mi-am propus sa fac si eu ceva de mancare, poate ma loveste si pe mine "sindromu'"

eu am terminat operatiunea curatenie !!! e totul bec si luceste de-mi ia ochii, ma gandesc daca sa-mi las sosul in sufragerie sau sa-l tin pe hol, daca intra aici iar umple biroul cu hartii si cd-uri ...trebuie sa dureze curatenia asta fro luna, daca nu voi mai avea timp nici de kaka, e clar ca de frecat nici vorba !

vazand aici discutiile despre tzitzi ...eu am niste sfarcuri ca tetinele de biberon, adica mi se par imense, e de bine ???

Marina, tinem toti pumnii maine si sa vina Mihaitza sanatos si voios!!! NASTERE USOARA (10 minute)

Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Fetele,

avem o problema si vreau sa ne rugam impreuna pentru sanatatea micutului Gabrielei, care inca e in stare critica in spital, e conectat inca la aparatele de respirat. Gabi e distrusa, va dati seama, nici nu am cuvinte...

Va rog sa ne rugam sa se faca bine puiutul mic, are o infectie la plamani pe care medicii o trateaza, dar inca e in stare grava in spital.

DOAMNE AJUTA!!!!!!. AJUTA-L DOAMNE DUMNEZEUL, FECIOARA MARIA SA FIE SANATOS SI SA SE FACA BINE CAT MAI REPEDE.

Trebuie sa fim alaturi de ei in aceste momente grele.

Monique si bebe mic 33 sapt.
28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Papa, somn usor! Mergi si odihneste neuronul, ca uite de aci ti se trage arsul cartofilor.
Nicole, e tare de bine. Mai da-mi de la tine daca ti se par prea mari, ca nu ma supar.

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Gabriela speram din suflet ca puiutul tau sa depaseasca momentul critic! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa veniti acasa fericiti!

La ce spital e Gabriela si puiul?

Mergi la inceput