Mamici de septembrie-octombrie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
danyce spune:
Salut iar,
Ce mai faceti? Eu am tot trebaluit azi si nici nu am constientizat cum a trecut ziua. Mai inainte m-am indopat cu inghetata (singurul produs pe care nu pot sa-l refuz nicicand, toata ziua am pofta de inghetata)ca sa ma mai rasfat putin. Si mi-am facut cumparaturi pt. toata saptamana de la supermarket si de la fermier (fructe/legume), iar cel care a carat toate plasele a fost fratiorul meu cel scump care e in vacanta la mine.
Lorena, eu folosesc o crema nemteasca pe care scrie pin alpin -Allgauer Latschen kiefer, produsa de Allga-Pharma Gmbh, e un balsam pt. picioare (Baume pour les pieds) si e ideal pt. picioarele obosite si umflate.Nu numai ca improspateaza, dar si stimuleaza irigarea sanguina a picioarelor. Poate dai si tu de ea in Franta. Eu am luat-o de la un magazin de produse cosmetice si de intretinere de aici.Cu ea ma masez (acum sunt masata de sot) zilnic si e super senzatia de dupa.
Sper sa aud numai de bine. Pupici tuturor,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
georgiana.david spune:
'neata la burtici
Fetelor cum mai misca BBeii vostri? La mine de 2 saptamani miscarile sunt mai conturate, mai da si cu sutu de sare burta in sus dar cel mai des se vede cum se plimba ceva sub piele si se umfla pe unde trece. E o senzatie minunata!!!!!!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Vad ca incepem sa fim din ce in ce mai lenese la scris... cu cat inaintam in "varsta".
Georgiana, si bebe al meu tare jucaus. De vreo 2 zile il simt mai mult in partea de sus, cred ca e cu capul in jos. In plus cand se misca prin toata burtica... vorba ta, e o senzatie de milioane.
Danyce, merci pentru pont. O sa ma uit si eu prin magazine ca zau daca mai suport cateodata senzatia de picioare umflate...
Nu v-am zis ca am facut o cura de Mg de 10 zile si nu mai am deloc carcei noaptea
Va pupacim pe toate.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
cristia spune:
Buna burtici!
Cam are dreptate Lorena cum ca-i liniste pe la noi...
Eu nu m-am putut conecta la acest site; nu stiu de ce ca dealtfel internetul funtiona bine merci!Bine ca s-a rezolvat ca incepusem sa va duc dorul tare!
Lorena: ce bine c-ai scapat de crampe musculare! Si eu ma delectez in fiece zi cu miscarile lui bebe, si simt din ce in ce mai clar poponel sau piciorus!!E intr-adevar o senzatie minunata cum zicea si Geo!
Adela: ce-ai facut la doctor? (parca trebuia sa mergi ieri)
Cristina 78: Ai burtica frumusica! Si o fetita scumpa tare! Cred ca cea mai frumoasa urare al fi sa ai un copilas la fel de reusit!Sper sa rezolvi cu internetul pentru a pastra totusi legatura...
Frosa: curaj ca nu mai e asa de mult!
Danyce: si mi-e imi place inghetata tare de tot! Si ciocolata!
Eu am zapacit pe toata lumea la servici ca numai de bebe vorbesc. Cred ca doua vorbe din trei sunt despre bebelushul din burtica si doua gesturi din trei sunt de mangaiere a burticii. Si acasa cam tot la fel fac...am zapacit pe toata lumea!
Am observat ca daca ma plimb seara il adorm pe bebe si nu-i mai face programul de giumbuslucuri cand merg la culcare. In schimb se trezeste mai de dimineata. E acelasi fenomen ca la bebeii scosi in parc care dorm mult mai bine.
Am terminat de raportat.Astept sa va mai citesc
Pupici la toate burticile si bebeii din ele,
Cristiana si bebe din burtica
mina spune:
Salut, frumoaselor!
Georgiana, ai dreptate, acuma bebe se misca mult mai distinct. Burtica mea arata ca o paturica sub care se misca ceva. Daca am tricou mulat se cam uita lumea la mine Dar asa-i de bine si de placut, desi uneori atata ma impunge intr-un singur loc de am impresia ca da sa iasa. Chiar ma ia valul si-i mai explic cu voce tare ca nu pe acolo ai sa iesi mai puiule!
Cristia, la mine e invers, sau bebe mai smecher: daca ma plimb nici o miscare, si apoi cum ma asez la dormit il apuca pe el miscarea. Cred ca in timp ce ma plimb se simte leganat si adoarme. Cand sa adorm si eu baga de seama ca e liniste si-si face de cap.
Si eu tot Dove folosesc, din aceea firming. E buna si placuta pe piele, dar in partea de jos a burticii tot m-am pricopsit cu niste vergeturi. In rest nu am alte probleme.
Fetelor, doare pe careva pielea pe burta? ca pe mine ma doare intr-o zona cat palma de mor. Dar asta numai seara, de unde deduc ca probabil pielea oboseste cu povara burticii. I-am dat cu crema de nu s-a vazut si tot doare.
Cristina, esti o frumoasa si ai o copilita superba. Sa-ti traiasca.
Mai naste cineva prin cezariana?
Adela, si eu atata imi doresc sa dorm pe spate.... macar cateva minute. Dar deocamdata nu se poate. ca pe mine chiar ma doare mijlocul cumplit daca stau pe spate. M-am saturat de dormit pe-o parte, inconjurata de perne. Ca eu am vreo 6 pernute, basca perna mare de dormit cu capul pe ea. Uneori mi-e teama sa ma misc sa nu zboare vreo perna in mijlocul casei
Burtici, va pup pe toate si pe puii mici.
Mina sapt 33
Naty spune:
Buna, fetele!
N-am mai scris de cateva zile fiindca am foarte multa treaba la serviciu.
Apropos, mai e cineva care inca merge la lucru? Sau sunt singura nebuna?
Zilele astea nu m-am simtit tocmai bine, in fiecare seara am burtica tare de tot . Probabil obosesc in timpul zilei.
Mina si eu nasc prin cezariana. Tie ti-a zis doctorul ceva, cand te va programa?
Mihaela ma bucur ca ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci.
Adela si eu am doua prietene bune care sunt surori gemene. Una din ele are un baietel de 2 ani si a fost foarte suparata ca nu a facut gemeni. Si iata ca acum, vrand sa faca al doilea bebe, a ramas si are 2! Asa ca, mai incearaca, poate data viitoare sunt doi .
Fetelor, ati vazut cate mamici de iulie - august au nascut inainte de DPN?
Va dati seama ca peste vreo luna primele mamici de septembrie o sa-si tina bebeiii in brate?
Eu la 5 am programare la Sanador pentru eco morfologica. Nu mai am rabdare, imi vine sa plec de acum si sa astept acolo.
Pupuici
Raluca si Ana de 28 sapt + 2 zile
onitza spune:
Adela, sarut mana ca iti amintesti de mine!!! Astept cu nerabdare sa scrii ce ai facut la control. Eu am eco la Sanador, cu trimitere de la D-na Corina Grigoriu, pe 3 august. Sper sa aflu ce este, dar sunt apoape convinsa ca e baietel.
Iti multumesc pentru mesaj si astept sa vii cu sfaturi. Azi incerc sa ajung la cursul de la Municipal.
Onitza, 20 saptamani.
DPN - 8 decembrie
D-na Grigoriu Corina, Municipal
anne33 spune:
Fetili,dau de baut.Aflai azi ca mami are printesuca la purtator,33-34 sapt,care printesuca are 2.300kg deja.Nume nu avem,caci tati era convins ca e baiat,nici nu-si inchipuia altceva,dar mami s-a gandit ca nu i-ar displacea deloc o Antonia mica,cu fustita sau rochita.Fetili,beti voi cu mine,ca tati e desumflat rau,noi mai avem una bucata Anamaria de 11 ani care spera si ea tot la fratior,nu mai spunem de bunici;Dar sa-si puna pofta-n cui,mami are ce vrea ea,fetitza.Sanatate la si la bebei
mina spune:
Salut, frumoaselor!
Anne, sa-ti traiasca printesa! Lasa, ca lui tati ii trece. Uite, in clipa asta desert un pahar de apa rrrece in cinstea printesei tale si te scriu pe lista pentru perioada in care vom putea degusta un pahar de sampanie la marile ocazii. Si te asigur, ca si tati si bunicii vor plange de bucurie cu bebitza cea mica in brate asa ca da-le timp.
Naty, mie dr mi-a zis ca "ma taie" la sfarsitul saptamanii 39. Eu am niste probleme care ma impiedica sa astept inceputul travaliului, desi asa mi-as fi dorit. Dar nici sa-l scoatem pe bebe mai devreme nu vrem. Asa ca stam cuminti si poate nu se grabeste.
Linisteste-te, nu esti singura care inca merge la birou. Eu sunt in sapt 33 si, desi teoretic am concediu, inca mai merg cel putin 4 ore pe zi la birou. Asta-s eu, nu pot sta degeaba. Dar compensez cu mai mult timp petrecut la orizontala in restul zilei.
Va pup pe toate si pe puii mici.
Mina, sapt 33
danyce spune:
Felicitari, Anne, pt. fetita! Si eu o sa am tot fetita, exact cum mi-am dorit si eu si sotul. Frumos nume Antonia, asa o cheama si pe cumnata mea, a carei zi de nastere e azi si are si DPN azi (a propos, am sunat-o si nu e acasa, asa ca stau cu sufletul la gura, cine stie!), dar noi ii zicem cu totii Antoinette (pe frantuzeste), ca-i mai chic.
Si bebelusa mea se lasa vazuta (partial:poponet, piciorus) cand se misca. Si ma incanta intotdeauna. Atat de tare uneori ca imi dezgolesc burtica in public fara sa gandesc si apoi ma mai mir de gurile cascate din jur
Mademoiselle a mea se misca si cand ma misc si cand ma odihnesc. Cred ca nu are deloc stare. Doarme exact cand dorm eu. Si cum eu nu dorm foarte mult...sper doar sa isi schimbe putin ritmul dupa nastere.
Mai revin eu. Acum ma duc sa fac papa ca vine sotiorul imediat acasa si mai are apoi treburi de rezolvat. Pupici la burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem