Romani din Canada - de pe Internet pe canapea:)
Buna la toata lumea,
nici nu stiu cam cum sa incep....
De fapt, eram numa' bucurosi ca am cunoscut doi oameni foarte faini in weekend-ul asta si am zis sa "ma laud" la toata lumea
Si, in plus, trebe' sa recunosc ca eu niciodata nu prea am inteles cum e sa iti pescuiesti prieteni de pe Internet si niciodata nu am crezut in asta..si uite ca am "patit-o" si io!
E vorba de Danutza Mamaruta, multi dintre voi o stiti...
Ei locuiesc in London, Canada..si furam la ei si am avut un weekend excelent, am stat pana dimineata cand au venit zorile si am stat la povesti, ne-am simtit pustani de facultate din nou!
Am fost si la o plaja superba, prima de genul asta pe care am gasit-o in Canada!
Altceva ce sa va mai zic? Si ei sunt o poveste de succes, s-au descurcat foarte, foarte bine si in tara, si aici. In 2 ani au facut multe de tot aici - noi nici nu ne descaltasem dupa doi anisori aici - au doua casute cumparate acasa (multi dintre voi stiti)
Si mai au putin si se vor intoarce in tara sa isi continue povestea lor frumoasa:)
Multam ca m-ati ascultat, s-ar parea ca si de pe Internet iti poti gasi prieteni faini, sau mai bine zis de pe Forum
Raspunsuri
Idora spune:
Simona, te inteleg ca si eu am cunoscut oameni faini de pe forum, aici in Suedia
Sper ca si noi cei care ne vom muta in Romania, sa ne inatlnim acolo asa cum ne-am inteles si sa facem o gasca ca lumea
kim222 spune:
Si noi am cunoscut o familie cu ajutorul acestui forum. Pe ea nu o stiti, nu este prea activa...
Si intr-adevar se poate sa=ti gasesti priteni si prin intermediul internetului....
Ne primiti si pe noi in gasca de repatriati din Ro? Speram ca peste un timp sa revenim....
Numai bine si succese!
Garofitza spune:
Si eu am cunoscut cateva familii cu ajutorul forumului. Si am (re)gasit persoane, despre si care pierdusem legatura.
Danutza Mamaruta spune:
Hop si eu in Clubul Repatriatilor. Kim222 ce mai intrebi, draga? Bine ai venit!
Si sa nu va spun ce emotii am avut pina au aparut Simona27 si al ei sot in umilul nostru apartament. Dar ne-am vazut - ne-am placut (vorba cintecului) si ca dovada ne-au prins zorile punind tara la cale. Si nu numai prima noapte, ci si a doua, iar intre ele a fost iesirea la plaja (pentru unii a fost si baie, dar eu nu gust "caldura" lacurilor canadiene pina dupa 15 iulie). Vorba Simonei, din studentie nu am mai fost in stare de astfel de performante.
Oricum, m-am convins ca iti poti gasi prieteni groooozavi pe acest forum, asa ca de abia astept sa ii cunosc si pe ceilalti.
Pina atunci sa ne vedem cu bine in Romania. Traiasca Repatrierea!
(Asta imi aminteste de vremurile cind mergeam in tabara, era frumos, nu zic nu, dar ce bine era cind se termina si venea timpul sa ma intorc acasa. Si acum am aceeasi senzatie, ca sunt intr-o tabara. De munca. Abia astept sa plec acasa, dar trebuie sa stau pina la sfirsit, chiar daca nu imi place mincarea si nici doamna directoare, doar am platit pt. asta.)
Idora spune:
Traiasca Clubul repatriatilor!!Fetelor de-abia astept sa ne intalnim toate in Romania si sa vorbim de emigrare la timpul trecutNeaparat trebuie sa ne facem un Club al nostru acolo, sa povestim, sa ne mai sfatuim, sa ne distram, sa ne aducem aminte cum a fost in tarile adoptive si sa ne bucuram ca asta tine de trecut!!
Garofitza spune:
Fetele, am postat si eu mai sus. Sper ca nu m-am facut gresit inteleasa, nu ma repatriez si nici nu am de gand.
Eu va urez fericire si sa ne simtim bine oriunde om fii!
Simona27 spune:
Dana, m-ai uns pe suflet, multam
"Clubul repatriatilor" trebuie neaparat, deja incepe sa se infiripeze!
Salutari!
romaria spune:
Vreau si eu prieteni aici in Canada ...de fapr sunt de 5 zile si gata ce vreau si eu...:)
Inca nu ma gandesc la repatriere de abia am venitmai stau putin:)))
Va pup, Romaria
CataD spune:
Romaria, vino la noi la mamici din Canada si o sa-ti gasesti prieteni:)
Catalina si Laura (12 ian 2004)