metode de "destresare"
dragele mele,
la ce metode de "calmarea stresului"apelati voi dupa o zi agitata de munca?
marturisesc ca mi-e dor de zilele in care o stergeam la o inghetata cu fetele in liceu si serile petrecute intr-o baie cu saruri marine.
Maria
Raspunsuri
mimitete spune:
quote:
Initial creeata de mariagi
dragele mele,
la ce metode de "calmarea stresului"apelati voi dupa o zi agitata de munca?
marturisesc ca mi-e dor de zilele in care o stergeam la o inghetata cu fetele in liceu si serile petrecute intr-o baie cu saruri marine.
yoga + practicarea unui sport care iti place, in cazul meu roller blade vara si ski iarna.
Numai bine,
Mihaela
Samy spune:
Fetelor, pe mine ma "destreseaza" imediat copiii cum ajung acasa de la serviciu. Ma iau de proaspata. Lasand gluma la o parte, in timpul cat ei sunt plecati cu bunicii la munte, imi place foarte mult sa ma ocup de flori, sau sa ies cu sotul la restaurant cu alti amici unde sporovaim pana noaptea tarziu. Alteori citesc cate ceva sau pur si simplu stau cu ochii inchisi in pat.
Samy
aalexia spune:
Daca sunt f obosita somnul este singura metoda care ma ajuta sa-mi revin.In rest fitnessul imi da o stare de bine ca si mersul pe bicicleta in aer liber.Imi pun ochelari de soare si sapca pe cap si nu tin cont de faptul ca am trecut de 40 de ani ptr. a ma bucura de mersul pe bicicleta.
Ador baia cu spuma si arome ca si o carte buna citita in liniste intr-o camera bine aerisita.
O muzica buna merge intotdeauna chiar si atunci cand fac treaba prin casa.
Cu drag
bibi spune:
Dupa ce adoarme kinderul citesc. Oriunde si in orice pozitie. In bucatarie, la baie, pe fotoliu sau pe canapea si poate sa urle televizorul cat o vrea, eu imi vad de cartea mea.
carmenutza spune:
Cititul ma "destreseaza" si pe mine fantastic....la fel o baie calda cu spuma, la fel o sedinta de shoping, la fel un mers la coafor sau cosmetica..si de ce nu, o plimbare luunga si tarzie , cu tati si cu bebe( cu conditia ca bb sa stea cuminte in carut
)
Carmen si bb Maya Alexia
Samy spune:
Bravo Nadina!!!! Cred ca ar trebui sa-ti urmam exemplul cat mai des. In plus am auzit ca si slabeste...
mariagi spune:
fericitelor!!!!!
din pacate 3 luni am interdictie la subiectele sport,sex si alte chestii obositoare.de citit nu prea am cand si cum.ceva pentru o convalescenta nu aveti?!
Maria
maria m m spune:
Eu ma "destresez" citind,mergand la shopping,petrecand timo cu familia,facand o baie cu saruri si minerale(eu am ulei de musetel si lavanda)......
maria,
de Paula
si Miruna
Babee spune:
Imi bag dopuri in urechi si pur si simplu stau in pat si ma gandesc la natura, imi imaginez ca merg pe o campie plina cu maci, ca privesc muntii...si imi e bine![]()
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)