California Fitness

California Fitness | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre acest concept si aceasta organizatie? Orice informatie imi e de folos. As vrea sa caut niste remedii naturiste la ei dar ma intereseaza ce fel de organizatie e.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

mai bine incearca alta firma . Nu sunt seriosi , iar produsele .... mai bine nu .

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Eu am facut parte acum multi ani. E o chestie gen piramida. Unde cel mai mult castiga cel din varful piramidei care are sub el cat mai multe ramuri. Din vanzari directe nu castigi mare lucru. Toata smecheria e sa aduci cat mai multi oameni in retea si sa castigi din vanzarile lor.
Cat despre produse, sunt genul de complemente alimentare, nici mai bune nici mai proaste decat oricare altele aflate pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Este o retea de distributie tip MLM (multilevel marketing). Am fost si eu distribuitoare un timp(imi distribuiam mie si familiei )
Produsele lor nu sunt super extra nemaipomenite. Exact cum spunea cineva ca nici mai bune nici mai proaste. A era georgianab. Sunt vitamine, suplimente nutritionale care ca oricare altele luate timp indelungat isi fac pana la urma treaba.
Nu cred ca sunt 100% naturale.

Cu timpul studiind concentratiile altor produse similare celor de la california fitness, am vazut ca sunt altele mult mai bune. Nu te gandi ca le-am comparat pe toate, dar ce foloseam eu asa era.
Poate ca nu am mai activat eu in retea..., dar parca nu mai au asa ecou si succes produsele lor. Acum sunt altii care's mai in voga, iar produsele parca sunt mai bune.
Ellaalba, e vrei sa cumperi de la ei?

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Clopotel, nu stiu exact. Vreau sa ma interesez pentru afectiuni ale pielii ce produse au. Dar se pare ca nu-i o chestie super buna. Mai nou cica au un aparat cu senzori cu care te investigheaza vreo juma' de ora si-ti spune de ce suferi.
Orice informatie e bine venita!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pentru afectiuni ale pielii am inteles ca sunt foarte bune produsele Aloe Vera (firma Forever sau nu mai stiu cum ), cauta pe internet daca vrei mai multe detalii.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Ellaalba,
am fost si eu la aparatul acela de care spui tu. E bine sa mergi, dupa parereea mea e o chestie buna, mai ales ca iti testeaza si "compatibilitatea" tratamentului cu corpul tau.

Da, mihuta are dreptate, produsele Forever Living Products sunt f bune. Eu nu am vrut sa mentionez numele firmei, dar daca mihuta a facut-o, sper sa nu fie pb. Nu doar ptr afectiuni ale pielii, ci ptr o multitudine de afectiuni. Dar sa stii ellaalba ca sunt cam piperate la pret.Ce am incercat am fost f multumita. Poate or fi avand si ei "uscaturile" lor ...
Inca mai sunt distribuitor FLP dar..am lasat-o moale, mi-am rezolvat pb cu produsele lor, acum mai cumpar cate o crema sau Aloe Activator, Aloe First.
Mesajul meu nu se vrea a fii o reclama facuta FLP, sper sa se inteleaga asta.

Mergi la inceput

si eu am folosit aparatul respectiv , numai ca mie mi-a spus ( cica ) de ce afectiuni sufar in tot corpul , de ce boli voi suferi si de ce voi muri ( asta cica a vazut da nu a vrut sa imi spuna ) si ce produse din gama lor imi sunt bune . De fapt , e un soft pe laptop , iti pune 2 senzori la tample - aproposito , am ramas cu vanatai pe locul respectiv vreo saptamana . In concluzie ..... neaaaaahhhh !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio

Mergi la inceput

legat de faptul ca sunt 100 % naturale - acum ceva timp a fost un scandal in presa cand o atleta a fost descoperita pozitiv la testul antidoping , iar ea lua numai produse " naturale " de la C F . Deci ...

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio

Mergi la inceput

Roxanica-mamica, imi pare rau ca te-ai "fript" cu aparatul cu pricina.
Auzi, da zi-mi, nu te-a "dibuit" la problemele de sanatate. Ca mie ..mi le-a zis la sobect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am urmarit cu interes parerile voastre despre California Fitness acum Calivita International, si imi pare bine chiar, ca sunt si pareri pro si contra!
Bineinteles ca fiecare are dreptul sa creada si sa spuna ce gadeste!!! De aceea imi rezerv si eu acest drept si imi voi spune parerea mea!
Eu colaborez cu aceasta firma de 3 ani, 3 ani de impliniri profesionale si personale (aici mi-am intalnit jumatatea mea )! pot spune fara nici un pic de ezitare ca e una dintre cele mai serioase firme de acest gen (MLM) si produsele pe care le promoveaza si comercializeaza printre cele mai bune! Daca nu stiati, va pot spune ca unele produse au primit premiul Nobel pentru calitatea si noutatea lor in domeniu (sunt vitamine combinate pentru necesarul fiecarei grupe sanguine!). Produsele sunt suplimente alimentare si nu medicamente!!!! Unele dau rezultate din prima luna de consum altele dupa doua trei luni! Depinde si de organismul fiecaruia precum si de deficitul de minerale, vitamine, oligoelemente si asa mai departe! Si sa nu uitam ca NU sunt medicamente!!! Cum nu sunt nici cele din farmacii!
Aparatul in vorba e total inofensiv si e prima data cand aud ca cineva a ramas cu vanatai de la el la tample!!! In primul rand nu vad de la ce?!!! Ca e o banda din piele care are inserati senzorii in ea sub forma unei bezi metalice, iar aceasta banda se strange cat sa nu cada de pe frunte in nici un caz sa lase vanatai!!!!
Iar despre faptul ca e un sistem piramidal va contrazic! La mine in retea, desi si eu castig foarte bine, sunt oameni care castiga si mai bine!Deci nu e piramida!!!
Ellaalba din cate am inteles tu cauti un tratament natural pentru o afectiune a pielii! Ce iti pot spune, pentru ca nu sunt doctor, e ca pe langa tratamentul primit de la medic poti folosi si suplimente alimentare, ca sunt de la C.V ca sunt din alta parte nu conteaza, numai nu intrerupe tratamentu alopat de la inceputul curei cu produsele naturale!!!! Ci in timp... cand efectele sunt vizibile si apoi pentru prevenirea unor noi manifestari ale bolii! Iti doresc multa sanatate!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu

Mergi la inceput