Legende urbane - Buhuhu!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Dragele mele...am colturile gurii deplasate pe undeva pe langa cercei! M-a binedispus Adela cu numerologia! Si ma gandeam - in gluma, evident - sa ne facem un club de ghicitoare. Adela sa fie responsabila cu numerologia, Donia cu visele, eu cu dialogurile cu cei plecati, pe Irimell o punem astrolog de serviciu, pe Claudia la tarot...mai vedem noi, ca avem inca departamente neocupate: ghicitul in cafea, bobii, voiajul astral, farmecele... Si ne punem firma "La Buhuhuul Traznit".

Adela, iata cateva intamplari legate de ingerii pazitori:
http://www.inoan-press.com/para/b/b016.html

Claudia, ma gandeam daca nu cumva, domnul P o fi avand vreun frate geaman...dar atunci, de ce te-o fi intrebat de parintii tai, ca si cum i-ar fi cunoscut? Mai caut informatii si revin!

Donia, si eu am vazut un reportaj interesant - pe Discovery parca - despre un baietel la vreo 11 ani caruia ii trecuse un glont de puscoci prin scafarlie. Efectiv, jumatate din scafarlie ii zburase. Statuse nu stiu cate luni in coma, insa supravietuise. Nu stiu prin ce miracol. La externare, mama lui ii astupa gauroiul din cap (cam de dimensiunile unui grepfruit, cu vata si ii acoperea capul cu o sapca. In primele luni dupa accident isi pierduse toate capacitatile: nu mai vorbea, nu mai mergea...Dar, in timp, prin exercitii, a fost reeducat. Ca un copil nou-nascut. A reinvatat sa mearga, sa vorbeasca, etc. Partea sanatoasa a creierului preluase functiile partii "zburate". E adevarat ca dupa cativa ani, inca vorbea greoi si isi cam taraia picioarele, insa, daca stam sa ne gandim bine, ce miracol! Sa-ti pierzi o bucata din creier si inca sa traiesti, ba, mai mult, inca sa poti rationa, vorbi, merge...

Ancuta, lasa fiorii si vino si tu cu povestioare buhuhu......si daca tot ti-e frica, iti imprumut burta proeminenta a' lu' Joelu', despre care ziceam ca alunga toti strigoii!

Irimell, bine-ai venit in Buhuhu! Da in noi cu intamplari paranormale, nu te zgarci! Noi nu ne suparam!

Va pupic, fetelor, si va astept cu buhuhu-uri!

Intre timp, Veru Mediumelu' isi aprinse o tigara si pleca la vanatoare de buhuhu-uri noi si excitante.

PS - Iar am uitat sa va salut: BUHUHU!

Vera

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

stie cineva legenda urbana despre Observatorul astronomic din Bucuresti? ca sa stiu de-o povestesc sau nu :)

Authority Zero

Mergi la inceput

Zi, zi, zi! Spune!!!!! Aoleu, sper ca nu-i de rau! Ca eu am avut vreo doua zile filmari acolo!!!!! Da, tot ce-am patit e ca mi-am pierdut telefonul mobil in toaleta. Hei, l-a gasit cineva? Era un Alcatel albastru....

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Am gasit un buhuhu....de-o sa va clantzane maselutzele....Se spune ca cele mai multe spirite ar fi prin spitale, caci acolo isi dau obstescul sfarsit cei mai multi...Am gasit un site cu camere video online din cateva spitale parasite, in care, cica, se pot vedea, cateodata strigoi...in fine, sau fenomene ciudate...Camerele au refresh-ul la fiecare 15 secunde. Va puteti uita la toate in acelasi timp, sau la una singura...dar nu va uitati noaptea! Ca, poate, cine stie...Buhuhu!!!!
http://www.researchwebcam.com/

Veru BUHUHU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buhuhu va doresc tuturor!
Conchita, te astept, de-abia astept sa ma ingrozesc.
Vektros, eu ma ofer si la ghicitul in cafea, ca o data i-am ghicit mamei mele ca o sa cada si dupa cateva ore a venit acasa cu genunchiul julit. Ce sa fac, am acest talent de a ghici (sau induce ) viitorul.
Uite, ca ai pomenit de spitale, mi-am adus aminte ce i s-a intamplat unei colege, foarte stapana pe ea si cu frica lui Dumnezeu, de altfel.
Spitalul (de oncologie) din poveste oricum era sinistru noaptea, nu exista portar, nu medic de garda, doar doua asistente de multe ori ingrozite. Daca mai batea vantul si se trantea vreun geam, ieseam cu ranga din cabinet si cu inimile gata sa ne sara din piept.
Colega mea avusese o noapte in care in spital erau internati foarte putini pacienti si statea cu ochii pe ceas, ca se apropia tratamentul de ora 12 noaptea. Cealalta colega deja plecase la tratamente, asa ca ramasese singura in cabinet. Statea cu picioarele intinse pe un scaun cand a simtit o mana, mai mult o gheara, care i s-a inclestat pe un genunchi. Ne povestea ca uitase si sa respire, doar isi simtea inima batand cu putere si urechile vajaind. A incercat sa faca o cruce, dar nu-si putea misca mainile, le simtea paralizate si reci. A fost convinsa ca este diavolul si a inceput sa se roage, moment in care a simtit cum mana - gheara- aluneca si cade de pe piciorul ei.
Spitale parasite, spuneai? Nu mai vreau sa fiu asistenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Buhuhu, tuturor!

Vera, multumesc pentru link si multumesc pentru increderea acordata pentru responsabalitatea cu numerologia, si mai am un hobby - cristale - trece-ma pe listuta.
Donia, Irimell, fetelor - interesante reflectiile asupra creierului; eu ma gandesc mai mult la antrenarea intuitiei - al saselea simt (poate are legatura si cu creierul, ce stiu eu)
Conchita, asteptam legenda despre Observatorul astronomic din Bucuresti. Nu ne tine pe jar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Buhuhu la toata lumea!!!

Vera, esti meseriasa. Ai un stil de a scrie tare simpatic. Am ris cu lacrimi la chestia cu clubul...Parca am si vazut un decor din catifea rosie cu masute rotunde cu globuri de cristal, cesti de cafea, carti de tarot si alte cele...lumini difuze si colorate, iar noi imbracate care mai de care mai ciudatel asteptind clientii sa vina la ghicit...hihi...Oricum chestia cu astrologia o accept cu drag avand in vedere ca ma pasioneaza.

Donia, ai citit cumva "Factorul Einstein"? E o carte foarte interesanta in care se vorbeste despre o metoda de antrenare a creierului avand ca scop final cresterea inteligentei. Ti-o recomand cu caldura. Este scrisa de Win Wenger si Richard Poe.

Adela, cum faci legatura intre nume si numere? Ai o anume carte sau un site sau un program? As fi si eu interesata sa citesc despre asta, te rog. Poti sa-mi dai mai multe amanunte?

Conchita, te asteptam cu legenda. Mor de nerabdare...

Pupici si buhuhu,
Irimell

Mergi la inceput

Irimell, am o carte Numerologia tantrica de Harish Johari si am gasit un site, da ii pe suedeza (am gasit si pe romaneste, da' ori nu functionau ori erau cu plata) si accepta doar nume (prenume) de cinci litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

o sa povestesc, n-am uitat, scuze de intarziere

Authority Zero

Mergi la inceput

Si pentru ca pomeneam de cristale, http://www.alternativmedicin.se/ter/Energikallan/Energikallan2/mineral1.htm
Nu sunt minunate?

Si aici pietrele zilei de nastere:
http://www.paranormal.ro/cristale/pietrezodii.htm

Daca vreodata va bate gandul sa va cumparati vreo mica podoaba, de ce nu un ametist sau cuart roz sau piatra lunii sau ... Se zice ca e mai bine sa o primesti, iar daca o cumperi singura sa o cumperi pe cea care te atrage indiferent de semnificatia ei
http://www.acvaria.com/dorinteimplinite.htm

Aiureli? Probabil. Da’ tineti cu mine si spuneti cel putin ca sunt fruumooaasee.

Mergi la inceput