Copilasii din 2002 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabbriela spune:
Multzumesc Siord si irina_ina2000 (cred ca de al meu flacau vb, ca eu am baiat, nu Nadina ), m-am mai calmat nitzel si il mai las in voia lui... multzumesc inca o data.
Gabbriela & Julian web
irina_ina2000 spune:
Buna Gabbriela
si scuze de confuzie dar asa este cand incerci sa citesti repede si cat mai mult.Pot sa-ti spun ca la Alexandru nu exista simtul ca ii vine sa faca pipi pana acum, in schimb de cateva zile de cate ori vrea sa faca spune indiferent ca suntem acasa , la joaca sau la plimbare.chiar si dimineata gasim pampersul uscat daca il punem pe olita de cum se trezeste, daca il mai lasam sa se alinte in pat face pe el din comiditate.
Numai bine si succes!!
irina_ina2000 spune:
Buna Gabbriela
si scuze de confuzie dar asa este cand incerci sa citesti repede si cat mai mult.Pot sa-ti spun ca la Alexandru nu exista simtul ca ii vine sa faca pipi pana acum, in schimb de cateva zile de cate ori vrea sa faca spune indiferent ca suntem acasa , la joaca sau la plimbare.chiar si dimineata gasim pampersul uscat daca il punem pe olita de cum se trezeste, daca il mai lasam sa se alinte in pat face pe el din comiditate.
Numai bine si succes!!
Gabbriela spune:
Multzumesc de raspuns irina_ina2000.
Acuma m-am mai calmat si eu nitzel si il mai las in pace... dar al meu shtie ca face kk (vine si zice dupa ce il face :"mama kk, yac" si scoat eun sunet tare ciudat ca miroase)... numia ca nu mai vrea sa il face pe wc sau pe olitza. Mai are si zile can dar vrea si pana ajunge la wc zice "gata , mai" adica "gata nu mai este, l-am facut deja " . Iar pipi cand face nu vine si zice nimic pana nu este plin pampersul ... cam la fiecare 3 -4 ore il schimb de pampers. Dimineatza are pampersul uscat dar nu face la wc daca il pun, imediat ce il iau jos face prin baie sau pe mocheta pana ajungem la camear sa punem pampers.
Nu l-am fortzat niciodata sa stea pe torn, sau pe oala, nici nu l-am tzinu tmia mult de 5 minute acolo daca am reushit sa il conving sa se asheze, il tzin de manutz eis povestim , si ne jucam ... dar nu face unde trebe si cand trebe ...
Multzumesc inca o data si multa sanatate
Gabbriela & Julian web
nadina spune:
Fetelor am pus poze la
http://community.webshots.com/album/181521606lNoKjm
Gabbriela si noi avem problema cu olita si suntem chiar mai mari :((
Mandarina se pune pe oala ca-i promit ca o pupa tati, se screme si dupa aia se ridica si zice "oala, nemene" ceea ce inseamna ca nu poate, punem pampersul si peste fo juma de ora face caca.
Dar inca nu ne-am pierdut speranta.
Pupici,
NAdina
nadina spune:
Fetelor am pus poze la
http://community.webshots.com/album/181521606lNoKjm
Gabbriela si noi avem problema cu olita si suntem chiar mai mari :((
Mandarina se pune pe oala ca-i promit ca o pupa tati, se screme si dupa aia se ridica si zice "oala, nemene" ceea ce inseamna ca nu poate, punem pampersul si peste fo juma de ora face caca.
Dar inca nu ne-am pierdut speranta.
Pupici,
NAdina
Gabbriela spune:
buna ziua...
Nadina multzumesc.. citind ca nu est esinguru care ma pacaleshte ma mai calmez si eu... dar ca orice mama care sta acaas legata de fundul lui bb 24 din 24 de ore imi pun intrebarea "Ce fac greshit de nu vrea la oala, si d ece a lui altzi de prin Ro la un an si 2 luni cer oala si nu au nici macar accidente pe timpul noptzii?"
Dar in fine nu va ajunge le la altar pt insuratoare si sa poarte pampers la fund, sper eu .
Nadina nu shitu daca este ceva cu link-ul de poze dat de tine sau cu PC meu dar nu reushesc sa vad pozele, imi da tot eroare
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & Julian web
sirod spune:
Nadina - nici eu nu vad pozele, ia vezi de repara linku!!!
Gabb - nu te mai gindi la alti copii, care la 2 ani recita Luceafaru si rezolva o integrala!Lasa-l in pace ca o sa se prinda el cum e treaba cu olitza, oricum nu stii ca in ro copilu trebe musai invatat sa stea pe oala, cind el nu sta bine nici in fund?Uite ca sa te mai linistesti, iti spun ca Oti macar o data pe zi a inceput sa dea drumu' in chiloti, uneori se ia cu joaca, alteori pur si simplu NU VREA, o rogi sa faca pipi, ea zice nu, se da un metru mai incolo si ii da drumu'...dupa care se hlizeste smechereste.Ce sa-i fac?Olas in pace, trenuie sa-si revina ea!Incearca totusi sa-l lasi fara pampers pe timpul zilei, cind nu doarme, poate o sa se sature de udeala si miros!!!Si calma, daaaaa?te pup
un we superb va doresc si la cei mari si la cei mici
DORIS
ionela-roxana spune:
Uite mai dau si eu cu nasul pe aici binenteles rusinata de absenta mea prea indelungata!
Stiu ca ma ve-ti ierta ca doar sunteti fete dragute!
Noi la subiectul olita stam bine,Rares stie locul olitei si merge singurel de fiecare data si face "tot" ce trebuie in ea!Dimineata si seara kk si in rest stiti voi nu va mai zic!
Promit ca voi fi mai activa la subiectul acesta daca ma iertati!
Ma iertati?Da,da?
Pusici la toti bb-i si voua bine-nteles!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela