Scuze

Scuze | Autor: ancuta06

Link direct la acest mesaj

De-a lungul timpului, in activitatea mea pe acest forum, am suparat/jignit/ranit mai multe persoane.

Imi cer scuze fata de voi.

As vrea doar sa va spun ca in mod normal nu sunt asa. Atunci cand scriu ceva urat, cand atac pe cineva mai mult sau mai putin, o fac din cauza ca nu am o stare buna si ma descarc in alte parti. Stiu ca de foarte multe ori as fi putut formula raspunsurile mele diferit, transmitand acelasi mesaj, dar care sa nu supere. Dar am fost rea, si culmea, m-am "usurat".

Una dintre aceste persoane este Conchita. Mi-o amintesc pe ea pt ca s-a intamplat mai des si sistematic. Mai este si Dodo, si alte fete de religie musulmana. Mi-o mai amintesc si pe Sympa, pe care am acuzat-o de rasism. Si mai sunt, dar nu imi amintesc toate numele. Mai este si Slakje.

Imi cer scuze tuturor si sper ca de acum incolo sa am o atitudine un picut mai detasata.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu am intilnit-o pe Ancuta06 si va pot declara ca este o fiinta pasnica si simpatica. Probabil ca e uneori grabita dar asta are de a face cu faptul ca are un bebic.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Scumpa imi citesc eu bine numele acolo? Slakje...pai scumpa pe mine nu m-ai suparat sa stii niciodata.Te rog sa ma crezi.Ma mir sa-mi citesc numele..Nu trebuie sa-tzi ceri scuze de la mine, poate ai facut o confuzie .
.
Cat despre nervi pe forum cam totzi mai facem greseli de astea si eu am facut de multe ori greseala si mi-am dat in petec rau de tot.
Oameni suntem si ne mai suparam, ne mai si trece ca nu o sa stam suparatzi acuma fara nici un rost.
Sa vezi tu ca si conchita va veni inapoi cu acelasi spirit revolutzionar..Sper.

Ok, inchei ca trebuie sa-mi doftoricesc barbatul, e bolnav cu febra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Slakje, undeva in subiectul Aici, in Olanda, partea a doua cred. A fost o discutie despre niste cuvinte in olandeza, si imi amintesc bine ca m-am luat de tine.

Desprecopii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ai uitat sa ma treci si pe mine!!!
Am glumit!!!!!!
Esti o draguta!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

ei, Sanzi_ana, am uitat pe mai multi, ca nu-mi amintesc exact, dar de tine chiar ca nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Uneori e atat de simplu sa fii bun, asta e valabil pentru moine, pentru tine, pentru toti...cand am deschis subiectul cu musulmancele, nici nu mi-am pus problema ca va iesi asa ceva...dar nu m-am suparat.Imi pare doar rau ca oamenii se grabesc sa judece, sa vorbeasca fara a fi in deplina cunostinta de cauza, dar asta este,nimeni pana acum n-a reusit sa faca lumea intr-atat de buna incat sa elimine rautatile.
Eu am vrut de fapt sa-ti spun ca mi-a placut mesajul tau si te felicit...iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

wow, Ancuta...stai sa-mi revin...gestul tau este incredibil, unul dintre cele mai minunate intamplate in comunitatea noastra virtuala. mai rar asa ceva, asemenea gest cere caracter in primul rand, unul bun.

trebuie sa iti spun ca nu m-am suparat niciodata cu adevarat pe tine, chiar daca probabil ti-am aratat contrariul, si nu declar asta ca sa dau bine dupa ce ti-ai cerut tu scuze :) pentru ca, nu stiu cum, mi-a ramas in minte povestea ta publicata mai demult si tristetile prin care ai trecut departe de casa, greutatile tale de mamica tanara si restul de avataruri prin care trecem toti cei plecati. cea mai nasoala chestie care se poate intampla este sa nu te placa persoana pe care o placi tu, si mie cam asta mi s-a intamplat cu tine. coincidenta sau nu, ma gandeam si eu azi la munca de ce se intampla ce se intampla pe DC cateodata? mai ales ca luni eram aproape decisa sa iau o pauza mai lunga, tot cam din cauza raspunsurilor mai dure si mai intolerante asa. si m-am gandit eu cu mintea mea de gaina ca noi avem asteptari unii de la altii cam cum am avea in realitate de la prieteni. parca am vrea sa ne schimbam unii pe altii, nu stiu de ce, sa corespundem idealului de prieten...perfect. si cand se descopera diferentele, sunt considerate ireconciliabile, intervine un fel de dezamagire, nu stiu sa explic ca mai mult simt ce vreau sa spun, inca nu mi-am clarificat gandurile...noi aici parca suntem ca intr-o casnicie, am petrecut asa mult timp unii cu altii ca dupa luna de miere ne-am cam saturat cu binele si mai bagam si niste fiere pentru diversitate :) pe undeva e normal, dar poate ar mai trebui sa urmam si propriile sfaturi cateodata, mai ales cele referitoare la comunicare. uite ca tu ai facut primul pas si m-ai umplut de admiratie. cu alte cuvinte, mi-ai confirmat prima impresie pe care mi-am facut-o despre tine. :)) imi cer si eu scuze daca te-am ranit cu reactiile mele si sper sa nu se mai intample.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ancuta, tot respectul pentru tine. ...
Numai bine iti doresc!

,Dana si Andrei(12 dec 2003)
P.S. Si eu am avut cu Conchita si cred ca si cu Dodo o mica disputa candva,demuuult, pentru care si acum imi pare rau. pentru toate fetele.
http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Conchita, iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Ei, ceea ce ai spus tu...."cea mai nasoala chestie care se poate intampla este sa nu te placa persoana pe care o placi tu, si mie cam asta mi s-a intamplat cu tine", da, asa e, numai ca ai gresit in interpretari...imi place stilul tau, imi place cum scrii. Imi plac persoanele independente, cu personalitate puternica. Cu cat o persoana e mai complicata, cu atat ma "atrage" mai mult. Si tin sa recunosc, tu, alaturi de cateva alte fete de pe-aici, ma cam faceti sa ma simt inferioara voua. Stiu ca nu-s, dar.....ei, uneori am impresia ca nu am ce cauta in anumite topicuri, ca nu as putea spune nimic care sa insemne ceva...si, mai ales, nu sunt foarte coerenta. Sunt dezamagita de ceea ce am devenit de cand am venit in Olanda. Schimbarile au fost multe si bruste, bebelusul mult dorit m-a capiat...nu mai sunt ceea ce eram. Dar constientizez asta si incerc sa imi revin. Incerc sa-mi gasesc activitati, desi eu renunt asa de usor cand ceva devine mai greu. Imi iubesc copilul, imi iubesc sotul, dar parca regret ca nu m-am indragostit de un roman, sa raman acasa cu parintii si surorile mele...Toate schimbarile din ultimul an m-au facut mai depresiva de cat eram, mi-au deschis ochii, si odata ce ochii mi s-au deschis, sunt dezamagita, de lume in general, de viata. De incorectitudinea ei, de Dumnezeu, daca exista. Imi pare rau, intr-un fel, ca am crescut. Parca lucrurile erau mai simple inainte. Si acum ma simt de parca am renuntat sa mai traiesc, sa fiu sincera. Pur si simplu, putin cate putin, lucruri nesemnificative pentru multi, au ajuns sa ma copleseasca si sa devin o persoana de care nu mai sunt mandra.
Nu stiu cat sens au cuvintele mele, pentru voi, dar eu m-am elibertat un pic. Si sper sa gasesc forta necesara sa devin o persoana pe gustul meu. Nu mai sunt cine eram, acum sunt in tranzit...dar nu stiu destinatia. Nu mai am sentimentul de apartenenta la nimic. Nu ma simt acasa nicaieri, pentru ca sufletul meu e impartit. Cand am hotarat sa venim aici stiam ca nu va fi usor, dar nu am stiut cat ma voi transforma. Si nu in bine. Ma simt proasta, nu mai am memoria pe care o aveam, nu am putere de concentrare. Uneori imi trece prin cap ca poate nu le-am avut vreodata.

Vai ce m-am lungit.

Inca o data, scuze tuturor.

P.S. ziceti-mi si mie, va rog, cum pot sa citez si eu ce ati zis voi, cu quote. Ca vazusem eu odata, candva....intre timp mi-au murit neuronii, si mi-a fost cam rusine sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ancuta, e ultimul buton pe care il vezi, la mesajul celui pe care vrei sa-l citezi. Are o sageata verde. Nu-sh cat am fost de explicita.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput