aer conditionat, care-i mai bun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Valentinag,unde e amplasat aparatul de aer conditionat?Pe un hol de unde se deschid cele 2 camere?Asa ma gandeam si eu sa-l pun,ca sa racesc acceptabil cele 2 camere,dar mi-a zis cineva ca daca vreau sa-l pun asa nu mi se mai da garantie la el.Cica aia vor sa-l instaleze neaparat intr-o singura camera,ca alftel clientul il forteaza sa functioneze intr-un regim pt care nu a fost proiectat,se va strica des si le va da lor bataie de cap.Asa sa fie?

Jasmine
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Jasmine al meu e pus in sufragerie,dar usa dormitorului este imediat linga cea a sufrageriei,deastea zic ca la mine se raceste.Eu sunt multumita de el,am avut unul inainte de 9000BTU,nici in sufragerie nu racea ca lumea.
Ai mei au Samsung tot 12000 BTU si raceste la fel,sufragerie,dormitor si unul din holuri.
Cat despre montaj cei care mi l-au pus mie au zis ca acolo unde vreau acolo il pun,da poate pentru ca ii cunosc!Nus ce sa zic!
Valentina

Mergi la inceput

Mersi de raspuns.
Cred ca saptamana viitoare imi dotez apartamentul cu aer conditionat,ca nu se mai poate.Deja ma chinuie rau caldurile astea.
O sa incerc sa-l pun in hol.

Jasmine
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Buna la toata lumea!

Nu fac reclama, noi am luat intotdeauna de la Carrefour, adevarul ca numa' iarna s-a nimerit sa luam, insa acum preturile ar trebuis a fie si mai bune.
In ianuarie am dat 11 milioane pe unul de 12000. Noi am fost foarte multumiti, a venit Carrefour-ul si l-a instalat elegant si foarte atenti instalatorii sa nu faca mizerie.
La 50-60 de metri cred ca e suficient unul de 12000. Cred...

Simona

Mergi la inceput

Tot din Carrefour vreau sa-l iau si eu.
Cel de 12000 BTU e cam asa:
AUX (si altele gen no-name) 9 milioane
Hyundai 12 milioane
Samsung 17 milioane

Noi ne gandeam la un Hyundai,sa fie asa pe la mijloc ca pret.

Jasmine
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si noi avem de 12000 BTU,marca Platinium si l-am cumparat cu 13.000.000 lei.Oricum cei de la magazin iti spune de care trebuie sa cumperi,ii spui doar suprafata apartamentului.Ai grija ca cele mai ieftine nu au ceva filtre(nu stiu exact ce,dar asa am auzit in magazin),de ex.Capri Line.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

atentie in perioada asta la termenul de instalare
anul trecut tot pe niste calduri de genul asta cineva a luat din Carrefour un aer dupa ce a fost asigurat ca montajul se face in 2-3 zile a asteptat 2 saptamini ...

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai daca tot ziceai ca iti planifici 20 mil pt aerul conditionat poti sa-ti cumperi 2 aparate.
Maica-mea are 2 camere cu 54 mp. Nu a fost de ajuns un aparat de 12000 BTU (conteaza si pozitia camerelor). Si-a montat aparatul in sufragerie, dar nu ii racea pana in dormitor noaptea. Asa ca a mai cumparat unul, pentru dormitor, de 9000 de BTU.
La mine, la fel. Am cate un aparat in fiecare camera. Am si Hyundai, am si AUX, am si LG, nu-mi dau seama de diferenta intre ele. Deocamdata functioneaza toate.:)
Eu am luat ultimul AC din Carrefour prin luna mai si au respectat termenul de montaj. Dar anul trecut imi amintesc ca m-au amanat, ca aveau multe comenzi de montat...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

mercic mult fetelor.
azi merg sa vad.
va pup pe toate

cu drag
andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

LG din Carrefour! Foarte bun si consuma putin. Ca pret e mai scumput, dar merita!

Mergi la inceput