Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Bine ai venit Roxi si sper sa te simti bine printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aligali spune:

Bu venit Roxi...si eu sunt noua pe aici
Idora, un concediu bestial iti doresc!
Fetelor de citi ani traiti in scandinavia? Aveti puiutzi?...
Eu am 2 nazdravani, unul de 8 luni iar celalalt de 4 ani...si nu prea am timp de scris...dar de citit va citesc...si ma minunez de cita veselie misuna pe aici in ciuda vremii asteia noroase
Alina, Alex si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

bine ati venit la noi aligali si roxi si sedere cat mai placuta si indelungata.. si sa va traiasca mandretile..

eu continui in dezamagirea mea in privinta vremii in scandinavia.. bine ca plec.. poate pana cand ma intorc se mai schimba..

asa ca vacanta placuta la toata lumea.. am sa ma gandesc la voi de prin tari insorite...

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaa grasele ce fac grasele? sinteti bine?
eu la cald aici hahahahahah acu era sa zic sa ma in ea de caldura ca nici asta nu e buna hahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

narancea, pe unde umbli? ia o rece, sau doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu acilea,prima grasa la apel.Si la danemarca ploo ca aici??Asta cica ar fi vreme de numarat bani da bani nu am,cica ar fi vreme de dar pe mine ma o lene de nu am aer..asa ca ce sa fac..iaca atirn pe net ,ca o rufa la uscat!Hai naranceo sa ne amuzam.Facem misto de cineva?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adela mamiiiiiiiii,ce ne facem????vreo reteta de prajitura??? Da nici prajituri nu am chef sa fac!
M-as imbata da nu am voie!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Meeey, la Danemarca fuse frumos azi, cu exceptia unei ploite scurte dar generoase!!! Am fost la plaja si chiar am luat apa, dar numa' pina la genunchi ca mai departe mi se atrofia nervul zimbirii, plus ca ma mai fugareau si niste meduze din alea rosi cu picioare dupa ele....bleahhh...e prima oara cind vaz din astea!!!
Narancea...bag sama ca ai ajuns bine sanatos!!! Sa te intorci asisderea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aici se ureaza : sa iti pastrezi capul pe umeri hahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Chiar ashea bre...vezi sa nu ti-l pierzi dupa cine stie cine......sau ce...sau pentru ce !!!

Mergi la inceput