Cum e vremea in Europa , azi,maine, poimaine?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Daca la noi e cald, in M-Ciuc, imi inchipui ce este in restul tarii, mai ales la campie. O fi plouat ieri in Transilvania, dar la noi a fost doar o stropeala, si atat. Bate vantul si trimite norii pe la altii. De vreo 2 saptamani ne ocolesc ploile, desi se vad pe munti, in imprejurimi. Asteptam, si noi, !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Doamnelor si domnilor,in Torino vreme urata ,cu precipitatii si cu chef de nik.Se aude si cate un tunet ca sa se contureze si mai bine peisajul.Ati inteles?Imi cumparasem ventilator zilele trecute ca erau treijde grade si ceva si chiar ma pregatisem sa ies la vreo ultravioleta.Ieri asa ,azi asa!Cum se anunta augustul in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am gasit un site cu prognoza meteo pe 5 zile in intreaga lume. Pentru Europa, click aici !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

m-am saturat sa stau cu picioarele in ligheanul cu apa rece ca sa ma mai racoresc,asa ca mai trimiteti si pe aici ploile.va rog ,cat mai repede pentru ca s-au anuntat pe weeck-end 41grade la atena.pupicioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ai rau naspa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Mai tineti minte cum faceam misto cind eram mici de prognoza meteo la TVR ? "Vintul va sufla de la slab la moderat, pe alocuri cu precipitatii in Crisana si Maramures." Si mai era ceva cu dealurile subcarpatice.... Nici acum nu stiu ce e Crisana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Daca la noi e cald, in M-Ciuc, imi inchipui ce este in restul tarii, mai ales la campie. O fi plouat ieri in Transilvania, dar la noi a fost doar o stropeala, si atat. Bate vantul si trimite norii pe la altii. De vreo 2 saptamani ne ocolesc ploile, desi se vad pe munti, in imprejurimi. Asteptam, si noi, !

Eu sunt din Arad si vreau sa-ti spun ca au fost in jur la 37 -38 de grade...toropeala nu alta...se pare ca va fi tot mai cald...

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Cu topicul asta m-ati omorat. Imi inchipui ca nu-i deloc placut la 37-38 grade dar eu as da orice sa am aici asa o caldura. In Hamburg anul asta am avut maxim 5 zile de vara, adica cu temperaturi de peste 20 grade. In rest, 17-18 grade si ploi dese. E ingrozitor ca in luna iulie sa nu poti sa iesi in tricou din casa, dimineata cand merg la serviciu trebuie sa-mi iau o bluza mai groasa peste tricou, altfel dardai de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ieri ma laudam ce vreme frumoasa va fi afara,aseara nori si vijelie de am crezut ca vine potopul...dar de plouat abia 3 stropi.
azi ora 11.39..innorat si rece...nici urma de soare.

sa anuntat la radio ca in urmatoarele zile se va raci vremea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

E atat de cald in Tg .Mures ... incat doar gandul ca poate voi ma mai tine in viata

Mergi la inceput