Ajutor!!!...pentru centrala termica

Ajutor!!!...pentru centrala termica | Autor: Cary

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care cere ajutor,sper sa ma puteti lamuri voi,ca sa vedem ce se poate face mai departe.MULTUMESC!

Doreste sa isi puna centrala termica proprie de apartament.
Are toate aprobarile,DAR cei de la RADET au zis DA dupa ce prezinta referatul tehnic de specialitate emis de furnizorul utilitatii,unde se arata efectele modificarii instalatiei respective.

Intrebari:

Cine face acest referat si la ce se refera el?
Cat costa acest referat?
Firmele autorizate de la DISTRIGAZ(pe langa montarea tevii de gaz+proiect)pot face acest referat?

Va multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sotul meu e in domeniu asa ca o sa-l intreb maine si iti raspund ce naiba vor astia si cine poate face referatul respectiv.

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Azi m-a sunat o cunostinta sa ma-ntrebe de o pila la RADET, tot pt. centrala si tot pt. ca primise acordul de principiu dar trebuia sa prezinte acest referat. Asa am aflat ca deja exista firme care fac acest lucru, altele decat cele agreate de Distrigaz, iar sumele pe care mi le-a zis sunt de-a dreptul naucitoare, zicea de 10-15 milioane. N-am cerut mai multe amanunte dar daca crezi ca ti-ar fi util o pot face.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Prietena vrea sa se apuce de treaba,DECI Radet-ul are afisate undeva aceste firme care fac respectivul referat???

Va multumesc frumos,orice informatie imi este de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Este vorba de planul de instalatii pe care il face firma care iti instaleaza centrala si caloriferele, dar esti sigura ca nu e vorba de autorizatia ISCIR pe care trebuie sa o aiba firma care executa lucrarea?

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Cary, uite ca revin cu informatii noi. Asadar, cica sunt 6 firme agreate de ei si afisate pe undeva pe-acolo. Am sunat persoana despre care-ti vorbeam si mi-a zis ca la randul lui a sunat la toti si cea mai convenabila i s-a parut oferta celor de la Protehnica, 7 milioane cu un avans de 500.000 si restul la momentul cand primeste avizul. Toata povestea dureaza in jur de 3 saptamani. Pentru ca nu avea planul blocului i-a cerut planul apartamentului(2 cam.) si planul apartamentelor vecinilor de palier. Pers. cu care a discutat se numeste Petrescu(dl.) si poate fi contactat la 4116442 sau 0722824727. Sper sa-ti fi fost de folos, eventual poate si prietena ta sa ia lista firmelor si sa-i sune pe rand.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Da,era vorba despre schemele apartamentelor si tot tacamul.
Pretul nu ar fii mare,dar timpul de 3 saptamani e cam mare.

Va multumesc din suflet pentru ajutor.

Mergi la inceput