Balansarea corpului

Balansarea corpului | Autor: mitu-pitu

Link direct la acest mesaj

BB in varsta de 7 luni de vreo saptamana se balanseaza fata-spate si se tranteste.Pare ca se distreaza dar eu imi fac griji avand in vedere ca in urma cu vreo luna a avut o perioada de vreo saptamana si jumatate in care isi misca capsorul stanga-dreapta fara vreo motivatie.Credeti ca e normal?Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

DA ,nu are nimic.O sa-i treaca si asta tot intr-o saptamina.Tiarei (1 an)mele ii place sa dea din cap cu putere atunci cind o intreb ceva.pe mine chiar ma amuza,cred ca si pe ia la fel.Cind invata ceva nou repeta la nesfirsit pina se plictiseste.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna23 spune:

si eu am un baietel de 8 luni si el da din cap in stanga si in dreapta in continu ,se uita la tine si face miscarea stanga dreapta dar nu cred ca e problema.Daca copilul tau se balanseaza probabil probabil e ceva nou pt el.Eu zic sa nu-ti faci griji degeaba .Poti incerca sa-l dezveti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitu-pitu spune:

Balansatul corpului pare sa fie o joaca, dar in ceea ce priveste miscatul caputului stanga dreapta iar m-a apucat ingrijorarea pentru ca a inceput sa faca iar.Am sesizat ca face asa si cand doarme.Nu sti ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Poate incearca sa se legene singurel.

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput