Salutare!
Revin din nou cu o alta problema, se pare ca mi se tin lant...sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac, oare de ce atatea probleme?
Am facut un ecograf la care am descoperit ca am si un chist pe ovarul stang de 5,4 cm pentru care mi s-a recomandat linestrenol, insa nu stiu daca este suficient.
Daca ati avut astfel de probleme, cum le-ati rezolvat pentru ca mie mi s-a spus ca daca nu se resoarbe sau daca nu mai da inapoi trebuie intervenit chirurgical.
Problema este ca nu pot face asta, pentru ca acum 10 luni am mai facut o operatie pentru ca am pierdut sarcina si n-as mai vrea sa trec din nou prin acelasi cosmar.
Ma intreb oare cu ce am gresit de trebuie sa trec prin toate astea?
Mihaela
Iti recomand cu toata increderea tratamentul pe baza de nutrienti bioactivi numit phytodefence al marelui om de stiinta Arthur Furst (parintele citostaticelor), program care se bazeaza pe cresterea imunitatii organismului, eliminarea toxinelor si stoparea diviziunii celulare. Acest program este 100% natural, biocompatibil cu organismul uman. Poate fi aplicat atat profilactic, cat si terapeutic. Din experienta proprie iti spun ca rezultatele sunt extraordinare in cazul problemelor ovariene (chisturi, fibroame)! Pentru relatii suplimentare, ma poti contacta telefonic, dupa ora 18:30 la telefon 637.30.22, sau oricand pe mobil 0722.193.300.
Samy