preturile de la mare la gazda.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

As vrea si eu daca mai sunteti, fetele, niste numere de telefon de la gazde dragute de la mare.

va pup,
boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

In Eforie Sud o camera cu 2 paturi costa 600.000, la gazda. Persoana respectiva ia doar pretul pe camera, nu il intereseaza cati stau in camera. Fratele meu a plecat ieri la mare, acolo, deci informatiile sunt cat se poate de actuale.:)) Apoi in Costinesti , la o vila faina, cazarea costa 250.000 de persoana. Si tot atat am inteles ca va costa si cele 3 mese pe zi (MD, pranz si cina), pregatite de gazda. A doua informatie e primita de la prietenii mei, care si ei sunt tot la mare acum:))

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Intrud3r spune:

Unde ati gasit in Costinesti cazare la 250.000 pe noapte?
Dati va rog un PM cu un numar de telefon sau o adresa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by Intrud3r

Unde ati gasit in Costinesti cazare la 250.000 pe noapte?
Dati va rog un PM cu un numar de telefon sau o adresa ceva

In seara asta ajung si prietenii mei acasa si maine o sa ii intreb nr de tel a gazdei. O sa iti dau un PM!
O zi buna!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

600.000 lei (negociabil funtie de durata)-apartament liber, cu 2 camere(indiferent de nr. persoanelor)-2 paturi duble. Mai multe amanunte la subiectul <gazda la mare> postat de mine.
Locatia: Constanta

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Buna fetelor,

Stiti vreo grasoniera curata care sa nu depaseasca 500 - 600 mii lei / noapte ? Ma intereseaza pt 12, 13 si 14. Daca se poate sa nu fie foarte departe de plaja.

Va multumesc anticipat (cine stie poate am noroc).

Maruta

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Acum in perioada asta la mare ,respectiv in Constanta si Mamaia ,au crescut destul de mult. Ca sa gasesti o gazda ,la casa ,cu o curticica cu un gratar ,si aproape de mare ,si cu acces baie si bucatarie trebe' sa scoti din buzunar in jur de 500.000- 800.000 lei/ noapte ,depinde de zona.asta ptr camera ,in cazul in care vrei un apartament la cheie ,cu 2 cam sa zicem gasesti la 700.000-1.000.000 lei /noapte /la fel depinde de zona.garsonierele sunt si ele destul de scumpe ,ia ca sa gasesti cu conditii cat de cat decente te costa cam 500.000-700.000 /noapte.
Eu stiu preturile ,sunt din Cta,si am si eu o casa pe malul marii ....
La intrare in Cta ,pe varianta ,sunt zilnic femei care stau pe marginea drumului ,cu cheile in mana ,acele femei se ocupa de inchirieri ,dar de cele mai multe ori nu gasesti la ce te astepti sau ce iti spun ele la inceput.
La anul feteleor ,va astept la mine ,acum casa este fuul, nu mai am nici un loc....am super conditii ,baie ,tv ,gratar ,frigider ,vedere la mare ,in statiunea mamaia...

Alina ,poate cat de curand

Mergi la inceput