Multumesc,Adina Iulia, se vede ca a mai evoluat medicina pe la noi fata de acum 8 anipe atunci nici nu era vorba de asa ceva.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Fetelor spuneti-mi si mie se manifesta in vreun fel?
ataca imunitatea sau ce e cu virusul asta?
va pup
andreea mami lui theo si florin
stie cineva de la ce se ia virusu asta?
ca tosoplasmoza am inteles ca se ia in general de la pisici.
Stiu ca la vremea respectiva m-am documentat, dar uite ca am cam uitat.
CMV nu stiu de pe ce se ia concret. Dar poti chiar sa nu-ti dai seama daca faci boala. Cica ar trebui sa te simti mai obosita, etc...eu, de ex, n-am putut sa-mi aduc aminte cand am prins virusul.
Ideea e ca trece si fara tratament. Doar la cei cu HIV-Sida e problema (au imunitatea la pamant asa ca li se da tratament antiviral cu ganciclovir, parca; tratament care este foarte dur si nici nu e sigur 100%).
Insa CMV trebuie urmarit in sarcina, pentru ca poate crea probleme (care iar le-am uitat; parca avort spontan sau malformatii?! sau poate zic prostii asa ca ma abtin).
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
Si eu mi-am factut o gramada de analize igM si Ig G si la rubeola si toxoplasa si toxocara si citomegalovirus si la unele IG era pozitiv semn ca am facut boala si am capatat imunitate , adica ai anticorpi! Amfost saptamana trecuta la doctor si exact asta mi-a zis! Stai linistita!Esti imunizata!