stres,nervozitate=>mancare

stres,nervozitate=>mancare | Autor: elena_oona

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu daca sunt nervoasa,stresata,agitata simt nevoia sa mananc sau sa rontai ceva,ca daca nu ,nu am stare. si ma dau la bucatarie si incep sa manc din toate de parca e prima data cand vad asa ceva.de obicei ma dau la snacks-uri,seminte si inghetata,[mai trec si la fructe ca mi frica de ingrasare] si simt ca nu ma pot opri din mancat, manc pana mi se face rau, asa ma relaxez eu.Acum cum sunt insarcinata nici nu e prea sanatoasa purtarea mea , dar cum ma opresc.daca nu mananc nimic incep sa-mi rod unghiile voi ce faceti cand sunteti nervoase???aveti si voi stari ca ale mele???dati cu pumnul in masa?ce faceti?

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

elena, nu sunt medic, dar iti dau un sfat: daca situatia asta a aparut la graviditate, nu e nici o problema, multe dintre noi au fost asha. daca insa e de mai mult timp, consulta un medic neaparat, ca nu-i de joaca.
Multa sanatate si sarcina ushoara.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Ce pot sa-ti spun, cert, nu este normal, incearca sa te linistesti, relaxeaza-te. Eu acum cu mancarea stau cam prost nu am timp sa mananc, sunt prea stresata.

Ionela, Maria & Elena

http://community.webshots.com/user/ionela_si_fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Si eu fac la fel, mananc de parca n-am mai vazut mancare de un secol....rezultatul? Nu vrei sa stii cate kg, si de cand ma lupt cu ele!
Am observat ceva: persoanele slabe, la stres, nu mananca! Chiar daca lesina pana la urma. Nu pot sa manance.
Persoanele cu tendinta de ingrasare.....fac ca noi , iar rezultatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Rodica te contrazic... io sunt slaba moarta si desi manac la nervi si stres ca disperata ... nu ma ingras, iar daca pun totusi cate 1 kiogram la 2 luni il pierd imediat... si mananc si noaptea. asta e .. ma omoara grijile si am impresia ca in mancare se rezolva problema mea... si nu stiu cum sa ma opresc.

am fost la doctor si mi-a zis ca e pe fond nervos da o sugestie de tratament, terapie .. ioc.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mananci multa carne?
nu aberez dar consumul predominant de carne si produse din carne timp indelungat duce la o stare de nervi inexplicabila.
Stiu asta de la un medic exceptional din romania,confirmat de multi altii.
La obiect: cand ii dau lui fi-meu multa carne ,nu ne mai intelegem..il trec pe legume ..e totul ok.
e probat si rasprobat(nu doar pe Marc,ci si pe subsemnata si tot neamul ei,plus rezultatele medicului cu prcina)),deci cu siguranta nu e vorba despre o coincidenta.Asa ca ii dau sa pape la doua.trei zile peste si pui,mai rar gratare de alte patrupede si din partea asta nu duce lipsa de proteine sau nu e energic..
eu nu fac propaganda vegetariana acum,ca nu suntdoar ca incerc sa mananc mai multe lactate si legume...ganditi.va la civilizatiile preponderent vegetariene si la ce se spune despre ele,la cei mai longevivi oameni din lume(niste sate prin caucaz parca si secretul lor e tocmai acesta)sau la orientalii care sunt vegetarieni,cat de calmi si cata armonie au.Am vazut ceva emisiuni despre ei,plus carti citite si chiar asa spuneau acolo.

sau ,mai stii...o fi de la bebelus,si daca tot esti slaba moartacum plastic te-ai exprimat..si mai ales nu te ingrasi....ia si papa mami...ce n.as da sa papa si eu cat ma tine..stomacul
ne faci inima rea,noua celor pe care se pune si apa chioaranumai bine elena..las' ca te lasi automat de sportul asta cand incepe sa se puna,nu te stresa acum degeaba

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Uite opusul. La nervi si stres nu pot pune gram de mancare in gura. Si-ar fi mai buna varianta voastra decat pachetele mele de tigari si cafea roase pana la ultimul gram. Sa nu mai spun de starea de "tremurici" si ghimpele-n stomac + orele de nesomn.

Dar asta e , fiecare cu felul lui de a fi. O singura fiinta ma poate linisti si aceea e mama. Incearca sa te descarci, pe mine ea ma ajuta enorm, doar simpla ascultare a glasului ei dulce ma readuce optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Desi sunt aceeasi persoana, in Romania la nervi si emotii puternice nu puteam manca nimic, absolut nimic poate zile intregi... numai cafea neagra si tigari...niciodata suficiente tigari, insa de cand am venit aici nu mai fumez. Asa se face ca la nervi si nu numai...ci la orice fel de emotii... poate sa fie si o veste extrem de buna... rontai... orice... ce imi iese in cale, nu am pofte anume... nu stiu ce e aia sa nu iti placa ceva sau sa ai chef de ceva... eu rontai orice si in orice combinatie spre uimirea si disperarea sotului meu.
La inceput nu m-am prins... eram convinsa ca e vorba doar de satisfacerea unor curiozitati gastronomice,aici descoperind o varietate imensa de bucatarii... insa dupa niste ani... mi-am dat seama ca e de fapt o problema. Am inceput sa ma lupt cu natura... nu e usor sa te lasi de ...mancat. Mereu imi spun ca daca m-am lasat de fumat, ma las eu si de mancat. Problema e cu ce sa inlocuiesc mancatul??? Ce viciu nevicios sa gasesc... am vazut ca nu merge cu gym-ul, cu pictura, cu goblenul cu hoinareala prin oras. Stiu ca pe de alta parte trebuie sa imi fac curatenie in minte si suflet,dar nu am gasit inca aspiratorul eficient.
Daca gasiti metoda sunt primul pacient voluntar.

Denisa si bebica din burtica - 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu mananc si din plictiseala nu numai cand sunt nervoasa. Imi place si cand stau la tv sa mananc cate ceva!!!
Incearca sa bei multa apa cand ai crize de foame...si incearca sa te calmezi cu o baie lunga, un masaj...fa-ti unghiile...si ai o preocupare. Sau pur si simplu trage un pui de somn!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu mananc de sparg atunci cand sunt nervoasa,dar mancare sanatoasa(branza,rosii,ceapa,paine,cascaval)nu inghetata si snacks-uri si tin sa va spun ca sunr SLABA MOARTA,nu pun nimic pe mine.

Cat esti insarcinata ar trebui sa te calmezi,sa ai mese linistite,agitatia nu iti face bine nici tie,nici lui BB.

Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Eu cand sant nervoasa am nevoie sa mananc carne,incerc sa trec pe fructe dar pana nu maninc carne nu am senzatia de satietate,cineva stie sa imi spuna de ce atunci cand maninc o prajitura sau orice dulce pe stomacul gol,dupa am nevoie de a manca ,carne?

Mergi la inceput