Tomografie, cum procedam?

Tomografie, cum procedam? | Autor: miha

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ati facut careva sau ati fost cu vreo ruda la un tomograf?
Am nevoie urgenta de informatie ptr. fratele meu care locuieste in Giurgiu, si va trebuie sa faca neaparat o tomografie la indicatia medicului neurochirurg.
Unde se poate face, cam cat costa si cum procedam ptr. a ne programa la o tomografie, stie careva?

Astept raspunsurile voastre....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

acum 2 ani si ceva mi-am facut tomografia capului la spitalul filaret - asa cred ca se chema in vechime, acum ii zice dr.marius nasta - este pe viilor, la vremea aia mi s-a spus ca acolo este cel mai procopsit aparat (care sa si functioneze, ca mai era unul nu mai tin minte unde dar era defect).

cu substanta de contrast a costat vreo 4 mil.

programare nu stiu exact cum se face ca am ajuns prin vesnica pila... maica-mea care-i medic (pensionata) vorbise cu doctorul care avea consultatii si la medsana, unde initial am vrut sa ajung, dar el a preferat sa ma cheme la filaret.

poate iti dau fetele informatii mai proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

La Spitalul Municipal Buc. costa 100 USD. Daca ai trimitere de la medicul de familie pentru internare, nu costa nimic. Asta stiu din proprie experienta.

Am mai gasit un site www.medinst.ro (Centru de diagnostic Romano-German in Buc.) unde gasesti multe informatii despre CT si RMN, inclusiv preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Mersi mult de tot zizica, am sunat la Medinst si e ok.
35 euro tomografia computerizata.
E mai mult decat bine decat la spital, la Municipal chiar, e mare nebunie si se pierde mult timp si deaseamenea bani.

O zi buna,

Mergi la inceput

Vezi ca 35 euro e fara substanta de contrast. Daca e nevoie de subst. de contrast, costa in plus. Sfatuieste-te cu medicul neuro daca e nevoie sau nu.
Multa sanatate tie si fratelui tau!
Si nu uita sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Bine ca mi-ai spus, Zizica, de substanta de contrast, ca iti dai seama ca sunt novice la chestia asta.
Banuiesc cam ce este, nu stiu exact, dar vom intreba cu siguranta medicul, daca este necesar sa contina tomografia asa ceva.
Mersi mult de tot,

Nu stiu ce m-as face fara ajutorul de pe acest site.......

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Eu am facut o tomografie in iarna, la un cabinet particular aflat in incinta spitalului de copii "Gomoiu" de la Piata Muncii. A costat aprox. 1.700.000. Cabinetul se numeste Sageco , nr. de tel:3208528, medicul se numeste Gheorghe Gabriel Gherghescu. Eu am fost multumita si de tomografie in sine, cat si de interpretarea rezultatelor.

"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Eu am fost cu mama mea in primavara la Municipal, la ambulator. M-a costat 1500000 lei, dar a trebuit sa-i fac programare cu 10 zile inainte. Si nu a fost nevoie de trimitere sau de vreo relatie. Au acolo un birou de informatii unde se fac si programarile.
Sanatate multa!

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Sa fiu mai explicita:
La sp. Municipal costa 50 USD fara subst. de contrast si 100 USD cu subst. de contrast.
Florentina, eu n-am zis ca trebuie sa ai trimitere daca platesti. Am zis ca daca ai trimitere nu platesti nimic.

Zizica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Zizica, eu nu am platit substanta de contrast. Sincer, nici nu stiam ce-i cu ea.Cat despre trimitere, fiind din alt judet si apartinand de alta casa de asigurari, ne mai trebuiau si alte aprobari, de care ne-am lipsit.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sotul meu a facut acum 2 zile o tomografie la spitalul Militar din Bucuresti. A costat 1 milion de lei si substanta de contrast a fost 1,4 mil (cumparat din farmacie), dar n-a folosit-o ca fiind alergic la penicilina cica n-avea voie. Asa ca merge si fara substanta de contrast.

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput