sarcina si parul de pe burta

sarcina si parul de pe burta | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 26 sapt si mi-a crescut parul de pe burta foarte tare. E adevarat ca sunt si bruneta dar tot nu am avut atata par pe burta si inghinal. Medicul a zis sa nu il epilez ca o sa dispara. Mai e cineva in aceiasi situatie? Sau ati auzit ceva despre asta? Oare o sa dispara sau va trebui sa ma epilez si pe burta (doamne fereste).
Va salut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eu chiar ieri i-am spus dr de aceeasi poveste si mi-a spus ca si asa nu e recomandata epilarea decat cu lama, iti dai seama ca nu se pune problema pe burta. E de la hormoni si dispare. Am verificat si cu alte mamici, intr-adevar dispare dupa nastere...

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

hop si eu, paroasaaaaaaaaa de moare lumea....nu te stresa ca si eu sunt la fel si alte gravidutze au patit tot ca si noi...e chestie hormonala si trece...dupa ce nasti

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Bine-ar fi sa dispara...si eu am aceeasi problema, dar ma epilez cu lama.
Mona17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetelor prietena mea s-a epilat cu lama in timpul sarcinii,radacina parului s-a intarit si nu i-a mai disparut nici in ziua de astazi.parerea mea e ca trebuie luat cu o penseta in nici-un caz cu lama,dar la urma urmei fiecare face cum vrea.

octy si de 23 sapt

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/Paginapersonalaview.asp?nickname=bits

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Mie dimpotriva in ambele sarcini nu mi-a crescut par aproape de loc, cam pe niciunde. M-am eplilat shi la prima sarcina cu aparat, shi acum la a doua cu ceara, shi nu am nici o problema din cauza asta, doc nu mi-a spus ca ar fi vreo contraindicatzie.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Sven Alexander care s-a dovedit a fi Yasmin in devenire http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Sper ca o sa dispara. Ma intreb cum? Cade? Inghinal ma epilez si eu cu ceara si crema. Pe picioare la fel. Pe burta nu am curaj. Poate ma fac maimuta. Astept pana dupa nastere sa vad ce se va intampla. O sa mai intreb si alte mamici carora le-a crescut par pe burta in perioada sarcinii. eh, asta e.
Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hai, nu exagera, esti o draguta! Auzi, sa te faci maimutica!!! Si eu am aceeasi problema, dar nu-mi fac griji. Trebuie sa treaca de la sine!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 31 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Aoleo, exista vreo contraindicatie ptr epilatul inghinal cu ceara???
ca ash innebuni, eu sunt la epilat din 2 in 2 saptamani !!!

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Mei fetelor, ceara n-are nimic si eu ma epilez si inghinal si pe picioare si pe maini inclusiv in perioada sarcinii si n-am patit nimic, pe burta (sub buric)cu aparatul pt ca nu a vrut cosmeticiana sa puna ceara si e totul ok, nu va stresati, oricum inainte sa nasc vreau sa ma epilez de tot (tot cu ceara)...so....aaaa...mi-am adus aminte...asistenta medicului meu mi-a spus ca in perioada sarcinii nu creste mai mult par pe burta, cica fiind burta f mare il vedem noi mai bine pe ala care exista deja...da' io nu cred, ca la mine una chiar se vede rau....mi-e si rusine, zau, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu o sa cada

Pupici

Oana si bb Mara 34 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

In aceeasi situatie sunt si eu, am crezut ca a crescut parul pe burtica din cauza utrogestanului pe care l-am luat, dar vad ca nu numai asta e cauza, daca ziceti ca si voi ati patit-o. Eu nu l-am epilat pt ca e blond si nu se vede decat de aproape, dar sper sa dispara, ca altfel va trebui sa fac ceva dupa aia.
Daca voi stiti ca dispare, mi-ati dat o veste buna!

Mergi la inceput