Nasthere normala dupa cezariana
Sunt mamica unui frumos baietel de 3 ani pe care l-am nascut (din cauze obiective) prin cezariana. Imi doresc foarte mult inca un bebenel si as vrea sa il nasc normal. A avut cineva experienta aceasta ? Poate nastere sub apa ?
Ce bine ar fi sa aud ecouri benefice :-)
Multi pupici si Sarbatori Fericite tuturor ....
Pufinas
Raspunsuri
CarmenB spune:
Eu am nascut normal dupa o cezariana si nu au fost nici un fel de probleme. Daca medicul sustine ideea asta si te supravegheaza in timpul nasterii totul va fi bine.
Ender spune:
quote:
Originally posted by CarmenB
Eu am nascut normal dupa o cezariana si nu au fost nici un fel de probleme.
Carmen
Carmen, unde? Adica oras, spital, medic...
Pufinas spune:
Carmen, iti multumesc ptr mesaj :-) Cati ani avea primul copil cand ai ramas insarcinata ? Unde ai nascut ? Cum ti s-a parut recuperarea ?
Multumesc din suflet ptr raspuns,
Pufinas
tinatache spune:
Hai Carmenus, da-ne mai multe detalii, te rugam mult!!!! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Sarbatori fericite!
Cristina
Rodica spune:
Dragelor, eu am nascut prin cezariana, la 6luni de la aceasta am mai prins un si, la timpul potrivit am mai facut o cezariana!
Amandoi copiii i-am nascut la Elias cu Mateescu, care asa taciturn cum e, m-a incurajat, si la primul copil chiar mi-a salvat viata.
Intre operatii am 1an si 4luni.
Iar baietii mei sunt bine mersi
Va urez mult succes
mariamunteanu spune:
rodica,
grozav ca ai avut curajul sa ramai insarcinata dupa 6 luni de la cezariana. nu ti s-a spus sa astepti macar un an ?
maria
tinatache spune:
am revenit, cu experienta unei celei de-a doua cezariene.
Eu felicit mamicile care au avut curajul sa nasca natural dupa o cezariana insa nu recomand nimanui sa incerce. E adevarat ca daca ramai insarcinata la 3 ani dupa prima nastere uterul e deja refacut si e posibil sa mearga totul struna. Insa e posibil si sa nu mearga... si in Romania unde bancile de sange si posibilitatile de interventie in caz de urgenta sunt fooooarte limitate... in nici un caz! Daca, Doamne fereste, se intampla ceva, hemoragia e atat de puternica incat pune in pericol serios viata mamei. Asa, aveti grija ce faceti, eu am ales tot cezariana si a fost cea mai buna decizie din viata mea, intrucat la o nastere normala cred ca ar fi iesit rau de tot. Cel putin asa a spus dr. care m-a operat. A doua oara mi-am revenit f repede, stiam ce am de facut si am trecut la treaba fara vaicarelile de la prima. Mult succes!
Cristina
Sabina spune:
Mie mi-a zis dr ca la noi nu exista inca echipamentele de monitorizare interna, si de aia nu se poate.
Sabina & Sofia Galagia