tarife cezariana
Raspunsuri - Pagina 2
bebetica spune:
Municipal- acum 2 ani :
cezariana (pelvian) - 150 $ doctor; 50 $ anestezist; cate 50 000 lei la fiecare asistenta ce intra in tura si 200 000 pediatra.
Toata lumea a fost multumita si foarte amabila iar eu m-am simtit suuuuper bine la fel ca si nazdravanul meu.
Am citit mai sus niste tarife cam piperate. Oricum cei care s-au ocupat de mine si-au meritat bani fata de cei care s-au ocupat de doamnele care au nascut in aceiasi zi. In jurul meu era jale, toate lumea era la pamant, zaceau teribil si sunt convinsa ca si cotizasera bine.
Nastere usoara, refacere rapida si personal amabil.
Ioana si al ei
STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
A_Iulia spune:
Dabi, am auzit si eu de 500EUR...
Eu am dat 300USD la Municipal.
Desi insist sa cred ca dr isi va face treaba oricat ar fi grosimea plicului...
Pe de alta parte stiam ca Dr Badea nu vine de acasa daca incep contractiile...dar majoritatea cezarienelor sunt programate, se intampla rar sa inceapa contractiile inainte de data pe care o stabileste, dar totusi se intampla...
sau poate s-o mai fi schimbat lucrurile intre timp...
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
dabi spune:
Adina sa inteleg ca ai nascut chiar cu dr. Badea? Oricum fetelor multumim mult pt raspunsurile voastre. Pana la urma concluzia cred ca este ca fiecare da cat poate, iar datoria medicilor ar tb sa fie sa trateze pe toata lumea.
ama luca spune:
Am nascut in aprilie la Municipal. Am dat 200 $ la dr, 1 milion la anestezist si la neonetolog 500.000 asta pt ca bebe a avut frenul scurtat si a trebuit taiat, ca altfel nu dadeam nimic. La asistentele de la bebe cate 50.000, iar la cele de la mamici 20.000, 30.000. Au fost dragute si totul a iesit ok. Am stat pe A2.
ama luca
bibi spune:
Ieri am cunoscut pe cineva care a dat 400 Euro medic si 200 uro pentru anestezist- cezariana. Tot ce am putut sa mai zic a fost: fratilor dar la foamenii care n-au aceeasi putere financiara ca voi nu va ganditi?!? Stricati piata si asa ajungem incet incet sa nu se mai uite nimeni la noi daca dam "doar" 200 Euro sau 200USD!
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
anda141 spune:
quote:
Originally posted by bibi
Ieri am cunoscut pe cineva care a dat 400 Euro medic si 200 uro pentru anestezist- cezariana. Tot ce am putut sa mai zic a fost: fratilor dar la foamenii care n-au aceeasi putere financiara ca voi nu va ganditi?!? Stricati piata si asa ajungem incet incet sa nu se mai uite nimeni la noi daca dam "doar" 200 Euro sau 200USD!
Bibi siDavid (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Exagerat!!! Pai , vorba ta, unele persoane dintre noi impun tarifele astea si apoi ne miram de ce s-a ajuns unde s-a ajuns!!
Pai in loc sa incercam sa mai micsoram din spaga asta care a ajuns la cote care intrece orice bun simt, noi incurajam??
Noi suntem de vina, cele care dam atat!!Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
mirinda spune:
Eu am nascut prin cezariana acum 5 luni la Cantacuzino, ca acolo e dr meu, cu care m-am inteles excelen pe parcursul sarcinii. I-am dat 150 euro lui, 500.000 anestezistului si 1 milion neonatologului, dar dupa vreo 2-3 zile de la operatie, ca atunci eram zombi si nu umblam cu banii dupa mine prin sala de nasteri. La asistente le dadeam cite 50.000 lei cind se schimba tura si am fost tratata ca o regina. Am avut noroc ca in acele zile, de Pasti, am nimerit cu niste femei mai amarite care nu dadeau nimic ca n-aveau, probabil, asa ca eu eram vedeta...Dar sa stiti ca si ele erau tratate la fel de asistente, asa ca...Doctorul meu a venit si in simbata mare, si in ziua de Paste, ma controla tot timpul sa vada cum se prezinta operatia, a fost destul de bine. Am facut o socoteala si am dat in total, in cinci zile, cam 9 milioane, destul zic eu.
pupici si bafta!
Oana_B spune:
cat se plateste pt o nastere?
Autor: johnny
Subiect: cat se plateste pt o nastere?
Trimis la: 06/09/2004 21:58:14
va rog sa imi spuneti cam cat se plateste in Bucuresti pentru o nastere normala? Dar pentru o cezariana? Am gasit in revista "Academia mamicilor" niste informatii de genul asta dar as dori sa-mi spuneti voi care e realitatea. Acolo scria ca se plateste intre 5 si 12 milioane.
Va multumesc mult
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Emak
Raspuns la: 06/09/2004 22:21:25
Eu am nascut in iunie 2003, prin cezariana. Tarifele au fost urmatoarele: ginecolog - 200 $, anestezist 1.500.000 lei, moase - cate 500.000, asistente 100.000. Asistentele care se "ocupa de tine" dupa nastere - 50.000, infirmiere 10-20.000 in functie de ce-i rogi sa faca...asa ca pregateste-te sa spargi banca inainte sa te internezi!!!
Iti urez nastere usoara si ...ieftina!
emak
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ad_risnov
Raspuns la: 06/09/2004 23:40:57
Am nascut in februarie prin cezariana si am dat asa:
medic - 4 milioane
anestezist - 1,5 milioane (puteam sa dau doar 1 milion, dar am aflat prea tarziu)
neonatolog - 1 milion
moase - cate 500.000 (erau 3)
Am nascut la Filantropia, in Bucuresti.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Autor: symaco
Raspuns la: 07/09/2004 01:51:56
eu am vb cu cumnata-mea in tara acum cateva zile,mai are putin si naste,mi-a zis ca 200 de euro costa o nastere normala....una cu cezariana nici nu vreau sa-mi imaginez.dar asta se intampla la noi in jud.hunedoara!
intrebare:dar cei care chiar nu au de unde sa dea....doamne fereste si pazeste sa aiba vreo problema cu bb-ul sau cu nasterea ca nu vad pe unde si-or scoate camasa!
Autor: bebitzu
Raspuns la: 07/09/2004 04:54:30
eu am nascut in septembrie 2003 la Municipal si am dat :
170$ (in lei cam 5700000 atunci)ginecolog si 40$ anestezist, in rest cate 10/20mii lei pentru asistente.
bebitzu
PS depinde cred si de doctorul cu care vei naste.
Oana_B
mcm spune:
Eu voi naste la Giulesti luna aceasta iar "taxa" peentru cezariana, ceruta chiar de medic este de 100 Euro. Tarifele expuse de voi pana acum mi se par exagerate (chiar daca aveti argumente) si in ritmul asta ii invatam foarte prost pe medici.