Superstitii legate de sexul bebelusului ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, eu de cand ma stiu, chiar si acum, ma simt mama de baiat. Nu pot explica de ce si cum, s-ar putea sa fie o tampenie doar in capul meu. Asta simt eu, ca e baiat, poate ma insel. De dorit, nu stiu ce-mi doresc, imi plac la fel de mult si fetitele si baieteii.
Asta pe de-o parte. Pe de alta, toata lumea (colege birou, vecine, babe, femei de serviciu) imi spune ca o sa fie fetita (dupa burta, fata, spate, profil).

Sunt in 15 saptamani si abia peste 2 fac eco, poate aflu.

Voi ce ziceti? Va birui instinctul meu sau superstitiile babelor?

Fie ce-o fi, sanatos sa fie!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

HI...HI...HI... ce imi place topicul. ce facem insa cind avem 2 la burtica? ai mei sint fraternal twins si e posibil sa nu fie de acelasi sex. daca e asa, le-am dat toate teoriile peste cap.

Lorelai si bebicii, 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Lorelai, tu ai antecedente in familie? Cred ca esti tare fericita ca sunt 2, scapi dintr-o lovitura.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Anuc

Lorelai, tu ai antecedente in familie? Cred ca esti tare fericita ca sunt 2, scapi dintr-o lovitura.
Anuc si BBL mic

am antecedente, mama a avut gemeni inaintea mea dar s-a terminat prost. eu cred ca la mine au ajutat medicamentele. am luat clomid pt stimularea ovulatiei. nu sint la prima sarcina si celelalte (din pacate terminate si ele prost) au fost sarcini cu un singur bebe.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Hello,

Am jucat jocul tau cu acul si mi-a iesit virful...joia viitoare merg la echo si voi afla(chipurile) sexul lui bebe...
m-am uitat si pe faimosul tabel al zodiacului chinezesc si a iesit si aici...baiat...
my husband moare de ciuda...ma rog, ssanatos sa fie, dar chiar ca sunt curioasa sa vad ce ne zice dna doctor joia viitoare..
pupici,
iulia

quote:
Originally posted by Roxana_G

Fetelor, eu am mancat la muraturi cat nu mancasem in toata viata mea si e o fetita de toata splendoarea.

Nici burta nu s-a potrivit, ca a fost tuguiata, ridicata si nu se vedea din spate, ceea ce se spune ca este specific baietilor.

Dar am fost pusa sa aleg capatul unui ac ascuns si am ales gamalia, adica fetita. Asta s-a nimerit!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salut salut! si mie imi place subiectul. Miercurea trecuta... am aflat si eu ce bebe am in burtica, dar sa va zic prin ce am trecut.
Prima chestie, eram la o prietena acasa... si mi-a pus, fara sa stiu sare in cap... si mie mi s-a facut pofta de paine... si am dus prima data mana la gura... chiar daca is alergica la o gramada de chestii si obisnuiesc sa-mi scarpin nasul :). Asa ca... sarea a zis ca o sa am fetitza. Normal ca nu am crezut, fiind sigura si simtind ca port un baietel. Fata mea e curata, mai luminoasa ca inainte... la inceput nu am avut decat de 2 sau 3 ori greturi... iar pofta la inceput aveam de muraturi, iar apoi de dulce si fructe. Burtica e in afara, si rotunda, dar nu e pe margini... totul imi indica ca o sa am un baietel.
La echo... mi-a zis... U ARE CARRYING A GIRL!!! :) Asa ca o sa am fetitza, si sunt tare happy... Mi-a iesit si la tabelul chinezesc si mai stie Anuska (membra de pe DC) inca o chestie faina, cu sangele... pe care eu nu pot sa o reproduc... ma depaseste :)). Intrati pe mamici de septembrie-octombrie... ultima conversatie... si o sa vedeti. SANATATE!!! Singura faza e ca... am simtit si eu toata sarcina, pana in luna a 8-a ca e baiat... dar se pare ca m-am inselat, si poate e mai bine asa. Va pup :)

Andreea, Doru si bebelina 33 saptamani, DPN - 10 octombrie

Mergi la inceput