bem apa la sala?
Eu am auzit ca nu trebuie sa bem apa al sala si o ora dupa sala, daca vrem sa slabim. In restul zilei, regula e aceeasi foarte cunoscuta: apa cat de multa.
Dar la sala?
E adevarat sau e zvon? Voi ce stiti?
Multumiri anticipate.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raspunsuri
voljena spune:
eu stiu ca se bea apa la sala. se recomanda chiar si la inot. pentru a nu ne deshidrata.
SIMONABB spune:
da, se bea apa la sport
nu multa, maxim 1 litru / sedinta, bei cu inghitituri mici intre serii de exercitii
mai multa bei dupa ce iesi
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
lai spune:
si eu stiu ca se bea apa la sala. acum depinde si de ce exercitii urmeaza sa faci, daca tocmai te apuci de abdomene de exemplu nu bei o gramada de apa inainte, insa daca faci cardio, da. acum depinde si de organismul tau, eu de exemplu daca beau foarte multa apa si apoi ma apuc imediat sa alerg, nu ma simt bine, dar dupa si chiar si in timpul beau (in timpul, cate putin).
Lai
Garofitza spune:
Eu cred ca dimpotriva, trebuie sa bei cat mai multa apa.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
ionela-roxana spune:
Se bea apa la sala este recomandat de antrenori!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
eva alicia spune:
Se bea apa la sala, cam 1l la o sedinta de o ora si jumatate, cu inghitituri mici. Nu se bea nimic carbogazos. Si mai bine, bea apa (cat de rece suporti si cu atentie la gat) cu multa lamaie. Nu mai povestesc de efectele lamaii, dar, pentru asimilarea apei la temperaturi scazute, organsmul consuma mai multa energie, deci slabesti![]()
elara spune:
Multumesc frumos
, fetelor, pentru raspunsuri.
Inseamna ca e o prostie ce mi s-a zis mie. Persoana era dezinformata, sigur nu mi-a zis cu rautate fiindca si ea aplica aceeasi regula. Dar acum o sa-i spun si ei.
Ia uite ce zvonuri mai stupide mai arunca unii! Cine stie cine i-o fi zis si ei?
Oricum, acum m-am lamurit.
Multumesc. 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
livia spune:
Imi aduc aminte cand eram in scoala si faceam efort mare la sport,gen alergari pe distante mari,nu ne dadea voie profesoara sa bem apa sub nici o forma (nici la temp.normala dar mai ales rece...)decat dupa 1/2 ora .Ne zicea ca la corpul incins numai apa rece nu-i trebuie si daca nu mai putem de sete sa ne clatim gura cu apa si apoi sa o dam afara. Ne mai spunea ca nici la strand cand ne ducem(pe jos de ex.) sa nu facem baie imediat fiindca corpul este incins si daca intri imediat in apa poti suferi un soc hipotermic.Cred ca asta ar fii explicatia ...
tinatache spune:
aha, de aia vad eu ca fotbalistii iau apa in gura si o scuipa pe jos? in timpul meciului adica...
Cristina
Veve spune:
Acu' vreo 9 anisori o tipa(englezoaica) cu care faceam cardio,ne spunea aceeasi chestie:sa nu bem nimic macar o ora dupa.Nu mai retin explicatia....
Irina,veve & croko