Cum vi se pare viata in Japonia? (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Sorina-Alexa spune:
Eu,de fiecare data cand am de trimis ceva important in tara,optez pentru EMS ori DHL,niciodata nu mi s-a intamplat sa nu ajunga ori sa se piarda.Cel mult au intarziat,insa plicul a fost in siguranta.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
niponel spune:
buna fetelor am noi inormatii pentru cele care trebuie sa-si schimbe pasaportul Asta am avut si eu putina treaba la ambasada si cu ocazia asta am intrebat de curiozitate cum este cu schimbarea pasaportului decii: solutia 1 .daca nu mergi in tara sa-ti faci pasaportul trebuie sa mergi la ambasada sa ei o procura sa o completezi si sa mentionezi in ea ca imputernicesti pe cineva din tara sa-ti faca pasaportul.Dupa ce iti legalizeaza consulul procura o trimiti in tara impreuna cu pasaportul prin posta rapida FEDEX este singura posta care iti poate duce pasaportul in tara ca alte poste rapide nu accepta acte cum ar fi pasaportul. a doua solutie este:daca mergi in tara trebuie neaparat sa mergi cu 6 luni inainte sa-ti expire pasaportul dar sa mai ai viza valabila in el .Cind mergi la politie sa-ti faci noul pasaport trebuie sa-i anunti pe cei de la politie ca mai ai viza valabila in el si sa-ti inapoieze pasaportul .Cind te intorci inapoi in japonia trebuie sa te intorci cu ambele pasapoarte sa le arati la vama pe amiandoua pe cel anulat dar cu viza valabila si pe cel nou.iar aici in japonia mergi direct la emigration si iti transcrii viza de pe un pasaportul vechi pe cel nou. Iar al trei-lea caz este ca daca ti-a expirat pasaportul trebuie sa mergi la ambasada sa ceri la consul o foaie de drum care este valabila doar un singur drum deci numai dusul in tara ca sa mergi sa -ti faci pasaportul. Astea sunt noile stirii de astazi mi-e asa mi-a spus astazi consulul .Sper ca sunt folositoare pentru fetele care trebuie sa-si schimbe pasaportul. Niponel si Emmytsu
MLDiana spune:
Deci cam asta e ,ce a spus si Niponel.Am facut procura trebuie doar sa o trimet.Prin fedex.Nu costa decit 5000yen,cred.Eu am facut doua si m-a costat mai mult.BAfta!
Ayumi se pare ca trebuie sa te duci sa-ti faci procura pentru certif de casatorie.SAu mai bine da tel la ambasada si spunei consulului sa-ti legalizeze copia ,asta daca ti-o da cei de la primarie.
Lidia ,Tiara si David D.
nanatigru spune:
Buna la toata lumea si bun venit noilor veniti.Am fost putin ocupata si nu prea am avut timp sa mai scriu dar citesc mereutot ce postati..RALU CAMI ce mai faci? te-am mai sunat de cateva ori dar nu ai raspuns. Sper ca esti bine.
Am si eu o rugaminte..va rooog din suflet;mi-am cumparat o camera digitala si nu reusesc sa pun poze pe forumul asta.daca aveti timp ajutati-ma si pe mine.Multumesc anticipat.
SORAdaca te mai intereseaza versuri romantice scie-mi;este un cantec romantic care se numeste "SHIAWASE NI NAROYO"POt sa ti le scriu in romajide.Asa sunt multe cantece romantice mai ales cele vechi(ENKA).Va pe toate.
AYUMI spune:
Tiara si Niponel va multumesc din suflet!Sa inteleg ca daca am copie, legalizata de consul,dupa certificatul de casatorie imi pot face pasaportul?Eu nu mi-am schimbat nici buletinul inca;asta se poate face tot cu procura banuiesc,nu?
MLDiana spune:
M-am referit la procura.Ea m-a costat 5000\.O sa ma intersesz si de posta.
Lidia ,Tiara si David D.
sandra20 spune:
ciudat!!!nu a mai intrat nimeni de ieri?eee..yo oricum nu stau..ma duc sa petrec o seara mumoasa cu sotzi ptr noi!!! mina yoroshiku
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Sorina-Alexa spune:
Buna seara dragilor!
Sandra,La Multi Ani,sa ai parte de-o petrecere frumoasa!
Noi astazi am avut partea de-o zi tare placuta...am fost la strand,ne-am distrat,m-am si bronzat un pic. Daca marea este asa departe de noi macar strandul il avem aproape.
Intr-adevar,dupa cum spunea si Sandra,este cam liniste pe aici,ce s-a intamplat?!
Trupa,trezirea!!!!!!!!!
Eu am fugit sa dorm,v-am pupat,noapte buna!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
sandra20 spune:
Mercic Sorina dar pana la 1:30 am stat sa adorm pe bb ....ata ete..las` ca pentru noi oricum parca in fiecare zi ar fi cate o aniversare...
ninja ,si eu ma abtin de la comentarii
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu