Tricoul Dependent Desprecopii.com
Raspunsuri - Pagina 5
ochinegri spune:
Ma laud si eu ... cu tricou.
Cu tricoul pe mine .... am schimbat priviri ... pe strada ... cu alte mamici ... Ceva imi spune ca, navigau si ele pe acelasi site ...
Lili
Anina_n spune:
Pentru ca am primit un tricou mult prea mare pentru mine, se lauda sotul cu el, desi el, nu navigheaza pe internet. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
roxanak spune:
Am primit tricoul IUHUUUUUUUUUU !!!
Sunt atat de fericita si ma bucur ca in sfarsit ma pot lauda ca am si eu tricou. Chiar daca vremea nu-mi mai permite sa-l port, vine pana la urma si vara si atunci nu mai ies din el.
Din pacate eu ma simt cu musca pe caciula, ptr. ca am vazut ca taxele ptr. coletele din tara in strainatate au crescut foarte mult si nu cred ca taxa de expediere pe care am platit-o cand am facut comanda a acoperit toate cheltuielile. Dragi DespreCopii, va rog lamuriti-ma si pe mine daca totul e in ordine, sau mai avem niste socoteli de rezolvat.
Pupici si inca o data multumesc pentru tricou, e super
lai spune:
Am primit tricoul, uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
E dulcic rau si-s tare bucuroasa
Multumiri 
O singura sugestie am - sa puneti si masuri mai mici, eu am comandat M si mi-e mare, desi io nu-s tocmai micuta. Oricum de purtat tot il port cu drag 
Lai
roxana1974 spune:
Sunt foarte necajita, am facut comanda de 2 ori, nu stiu din ce motiv nu intra numarul apartamentului in formularul acela, si desi am confirmat comanda nu am primit nimic. Mi se pare ca a trecut o groaza de vreme de atunci, oare nu am eu rabdare?
Sora mea din Bucuresti vine la mine vineri, unde este sediul DC sa-mi poata lua tricoul direct de acolo? Please?
mara03 spune:
salutare!
sa va spun in seara asta trista poveste a tricoului meu:
dupa vreo doua zile dupa ce am devenit membru DC am vazut oferta cu tricoul. l-am vazut, l-am placut si l-am comandat, in consecinta! imediat am primit confirmare de comanda unde se zicea ca voi fi contactata de cineva pentru detalii. am asteptat, si am asteptat si...nimic. in perioada asta am tot comandat de pe net tot felul si de fiecare data cand primeam mandat ma gandeam ca e de la DC. dar n-a fost sa fie.
timpul a trecut si dupa vreo luna m-am hotarat eu sa trimit un mail sa spun ca n-am primit tricoul. zis si facut, dar tot fara rezultat!!!
si uite-asa sunt si in ziua de azi, cand nu mai e cald afara ca sa-l mai pot purta, fara tricou.
v-a placut povestea mea??? ati observat ca nu apare in poveste nici o zana buna care sa-mi aduca tricoul??? poate va oferiti voi acum!!!
multumesc! 
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
mirela68 spune:
MARA03, povestea ta ...seamana cu a mea...
Eu inca mai astept.
Toate cele bune,Mirela.
motanik spune:
Tocmai am facut si eu comanda de tricou si abia astept sa primesc confirmarea. Am o intrebare insa: cum si cand platesc? Am inteles ca trebuie sa trimit banii in Olanda, rog moderatorul sa imi dea si mie adresa unde trimit banii. Multam frumos.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
marius spune:
Va rog cei care ati platit si s-a confirmat incasarea sa imi trimiteti prin mesageria privata sau pe adresa de mail marius@rdsor.ro adresa postala unde sa se faca livrarea. Probabil este o neintelegere la mijloc dar se poate verifica si chiar remedia.
Cu scuzele de rigoare,
Marius Pernes
Veve spune:
Ca o completare (pe care ma vad nevoita s-o aduc,pentru ca unii dintre voi se intreaba cum se face plata):comanda se ia in considerare numai dupa confirmarea platii! (de la PayPal,banca sau administrator)
Cei care au platit,il pot contacta pe Marius pt.clarificarea situatiei!
Irina,veve & croko
pozici