Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by Cherie
Nah, ca iar vorbesc de mancare.

ne cauti si noo bulz american?nimic nu uita conchistadoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

La toamna mey v-ati gasit si voi? Cand o sa alerg de nebunica intre job si galusca... Uf. N-aveti si voi vacanta cat mai sunt in cea mai lunga vacanta a vietii mele...pana la pensie totusi .

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Pentru cine nu stie unde este Romanian Garden, va dau adresa si directii. Adresa este 46-04 Skillman Ave., este aproape de coltul cu 46th St. Daca veniti dinspre Queens Blvd, o luati pe 46th St spre Nord 2 strazi . Prima e 43rd Ave, a 2-a e Skillman. (Partea de Nord este cea cu o cladire noua si o tutungerie, partea de sud are un supermarket si un semn mare de Sunnyside). Daca veniti cu masina si vreti directii precise, intrati la mapquest.com - dar stiti si voi asta cred.

Daca cineva vrea sa ma intalneasca mai in Queens blvd. sa-mi spuna, nu am nimic impotriva. Sper sa va vad pe seara in chat.

Mergi la inceput

Ultimul cuvant: la 12 pranz la Romanian Garden. AC o sa ajunga un pic mai tarziu (un 15-20 de minute) si eventual dupa ce ne intalnim restul la restaurant eu ma voi duce sa o iau de la metrou.
Sper sa va vad pe toate acolo! Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

S-or fi gasit newyorkezele la locul stabilit? mor de nerabdare sa ne spuna cum a fost intalnirea. e 1.30, creca sunt la masa acuma, toasteaza cu gandul la noi, sunt convinsa :)))

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, dragelor, sa va distrati, sa va bucurati, ma gandesc si eu la voi si imi aduc aminte cand am fost ultima data in Queens la restaurant romanesc vara trecuta si m-am dat in barci, m-am apucat sa dansez si ce le zicea orchestra 'autohtona', ce le dansam eu, de numa'
mey am ajuns si eu acasa si le apuc pe toate de unde le-am lasat, acum sunt in tranzitie, zilele astea stau la prietenul meu pana ma mut la casa noua saptamana viitoare. alaltaieri a fost ziua lui si am avut petrecanie mare, iar eu ieri am avut primele ore de curs (seminar) pe care le-am tinut, asa ca in noaptea dinainte pe la 3 ma plimbam intre sufragerie sa mai trag o dusca de bere si un dans si dormitor unde mai aruncam un ochi pe materialele pentru azi. Ieri dimineata, dupa ce dormisem 3 ore, aveam si emotii cat casa, am vizitat buda de vreo cinci ori inainte de prima ora , dupa care insa am avut patru ore una dupa alta, asa ca n/am mai avut timp nici de emotii, nici de nimic. Cand am iesit dupa patru ore saream intr-un picior eram atat de plina de energie ca alergam pe strada, si cu un zambet pana la urechi, mai am eu multe de invatat ca sa ajung o buna profesoara, dar imi sunt atat de dragi copiii astia - vorba vine copii, ca sunt numa' cu trei-patru ani mai mici decat mine, iar unii sunt chiar mai mari, am o eleva care este mamica a patru copii, alta care s/a intors dupa 13 ani sa termine facultatea, le admir foarte mult.
Va pupic cu drag,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

hai ,salut, la toata lumea!
Io mi-am luat role ieri. De-alea de incepatori care nici daca le dai vant pe tobogan nu aluneca. Deci, perfecte pentru sportiva de mine. Si azi le-am probat intr-o parcare pe langa casa mea. Ce mandra si performanta ma simteam, ce, Katarina Witt aia era mic copil... Si ma tinea Micutzu de mana si ma tragea dupa el si-n clipa aia am avut o revelatie si mi-am zis " uite ce simplu e sa fii fericit" si mi-am dat seama ca visasem un moment ca asta in care eu si omul meu ne antrenam in lucruri simple si sanatoase care sa ne faca sa ne simtim alaturi unul de altul. Acelasi lucru l-am simtit si cand m-a fortat sa-mi iau schiuri si mi-a dat drumul pe partie. Intotdeauna imi dorisem sa schiez dar nu avusesem "tupeul"s-o fac. dar a aparut el si a schimbat datele problemei.

In alta ordine de ei si sarind de la extaz la agonie,mi-s pe giumatate somera...adeka mi-am dat demisia de la day care ca trageam targa pe uscat si ca activitate si ca bani. Am pus o gramada de aplicatii pe la diversele scoli care ziceau ca au nevoie de ESL teachers si acum astept... Astept...Si am reinceput sa-mi rod unghiile de stres. In asteptare, incerc sa ma pregatesc ptr un eventual interviu (Da, Doamne!) si sa vezi cu ce aplomb dau explicatii in oglinda unor interlocutori fantomatici... Pana atunci,insa, fac diverse slujbulite ingrate dar necesare ptr bugetul familiei. Deh, visul american se atinge greu nu? Ieri am esuat prin magazine cautand un outfit cat mai dragalas ca maine merg la un botez intr-o familie de polonezi care intotdeauna ma cerceteaza din cap pana-n picioare si daca simt ca arat jalnic imi stric toata ziua. stiu ca nu haina face pe om, dar traduceti voi chestia asta in poloneza...

Lai, iti inteleg entuziasmul si te felicit. Tine-ma la curent cu ce se intampla in noua ta activitate, poate reusesc sa "fur" ceva experienta.

Ptr fetele care inca ma mai felicita ptr pasul facut, va multumesc mult si promitem sa facem o treaba buna in doi.

Fetele din NY, macar voi nu ne lasati cu okii-n soare si trimiteti neshte pozne, ca la Florida a plouat muuult...

Pe curand,
Andreea

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Tot io
daca va intreb ceva, ma ajutati?

Am o mare dilema mare cu schimbatul actelor pe noul nume. Daca schimb Green Cardul, musai sa schimb si pasaportul, nu? iar ptr a schimba amaratul asta de pasaport, trebuie sa am un certificat de casatorie din Romania. Ei, cum fac eu rost de ceferticatu' asta daca io mi-s prezenta, fizic vorbind, la detroit si nu in Ploiestiul natal? ca sa nu mai zic ca in registrele starii civile din Ploiesti inca figurez ca fiind casatorita ( tineti voi minte, casatoria aia de convenienta care mi-a favorizat green cardul...). Nu trebuie sa fiu acolo, sa semnez? Urasc treaba asta cu hartoage, plimbari de la un ghiseu la altul, birocratie...
A mai fost cineva in situatia asta?

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lai, felicitari maxime si succes pe mai departe

Andrule de pe role, nu e de ploaie, dar o astept si pe Oana B sa revina din contzed ca sa aprobe, pozele sunt facute la plaja, e toata lumea in tanga, nu imi permit sa le fac publice de capul meu, vrei sa ma baneze duamnele pentru totdeauna din anturajul lor? :))) bafta si tie in cautarile pentru un job, sunt convinsa ca vei gasi ceva exact cum iti doresti tu, ai sa vezi

Authority Zero

Mergi la inceput

Cred ca eu sunt prima care a ajuns acasa de la intalnire. A fost super, mai ales ca fetele au venit cu familiile pana la urma si a fost o bucurie sa ii cunosc pe toti. De la restaurant ne-am despartit de Anamaria si familia ei ca ei aveau de mers la petrecere, iar restul ne-am dus la cumparaturi prin cartier. La sfarsit a facut act de prezenta si sotul meu, cat sa stea la o vorba cu baietii (autostrazi si nu mai stiu ce).

Andrushka, nu stiu sa-ti spun ce si cum exact cu actele, dar stiu ca ce acte ai nevoie din tara ti le poate scoate altcineva cu procura de la tine.

Mergi la inceput