Teletubies

Teletubies | Autor: nikita

Link direct la acest mesaj

Am citit mai demult undeva ca videocasetele TELETUBIES sunt educative pentru copii si foarte apreciate de acestia. Cine stie cum si unde se pot procura aceste videocasete?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Uite o discutie pe tema asta, poate te ajuta intr-un fel...:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23795

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

si micuta mea e hipnotizata, are 2 ani si 2 luni, si-mi cere mereu sa-i pun caseta video. Si eu intentionez sa-i mai cumpar un DVD.
Se gasesc in Italia, dar sunt in Italiana, evident.
Sunt intr-adevar simpatici. Nu extraordinar de educative, dar oricum de divertisment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pe-al meu baietel l-a lasat complet indiferent, nici nu i-a putu urmari mai mult de 5 minute si bine a facut ca pe mine ma enervau teribil (mi se par chiar penibili cind se invirt in costumele alea hidoase si chitaie dau din miini fara sens). Cind ajungem in magazinul de jucarii sotul "ma sperie" cu cite un maimutoi d-asta aruncindu-mi-l in brate.
Dar nu sint multi ca noi...am vazut ca mai multi copii sint topiti dupa ei.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Astia-s primii prieteni ai lui Iepu'.Si acum ii iubeste.Noi cumparat casete cu ei si am inregistrat de la TV(in Japonia).Stiu ca-n tara baietelul unor prieteni urmarea Teletubbies la TV,pe un canal francez(nu stiu pe care,da' daca vrei pot intreba).

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Da, daaa, si lui Raducu ii plac, si lui ma-sa si tac-su de altfel... ni se par foarte dulcei, simpli si colorati. Am fost incantata cand am gasit si suzete cu Teletubbies, dar fii-miu nu vrea sa le accepte, ca s-a obisnuit cu cele de la 3 luni .
In fine, noi ii vedem duminica, dimineatza (pe la 9-10?!?!) pe BBC.
Ei (englezii) au programe foarte misto pt copii duminica dimineatza, incep cu Teletubbies, care sunt pt copilasi mici, mici si apoi cu un alt program pt copilasi de peste 3 ani, cu forme geometrice, culori,combinatii, explicatii, ceea ce implica deja interactziune si comunicare.
Noi deocamdata "servim" doar Teletubbies care ne plac f f f mult (se bazeaza exact pe ceea ce trebuie aplicat pt bebei: repetitie, repetitie si iar repetitie de cuvinte si sensuri simple) poate ma trezesc ca-mi scoate fii-miu vreo vorba englezeasca din prima

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si copiii mei se uita si le plac mult. Noi vedem pe BBC Prime si sint in fiecare dimineata de la 8, si uneori si dupa amiaza. Mie mi se par simpatice si educative, si am observat ca ai mei retin si multe cuvinte in engleza.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Sunt in provincie (Tulcea) si nu avem BBC din pacate. Ma voi stradui sa caut o caseta pentru baistruca mea.
Daca exista magazine prin Buc. cu asa ceva poate ma anuntati. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

si noi suntem fani teletubies pe BBC ii vedem dar sunt si pe francezi dar nu au haz ca in engleza.

Mergi la inceput