mobila de ratan

mobila de ratan | Autor: pepsica

Link direct la acest mesaj

fetelor, care stiti unde pot umpara mobila de ratan sau bambus, vreau o masuta rotunda si doua scaune cu spatar, sa nu fie prea mari ca am prea mult loc pe balcon unde vreau sa le pun.. am vazut la Cora ceva de bambus dar din pacate masa era f mare si hexagonala.... ar fi ocupat prea mult loc. Si eventual sa nu coste prea scump, daca se poatestiti pe undeva? Mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

O colega de-a mea si-a cumparat exact ce vrei tu de la Metro. Asta a fost cam acum 1 an si ceva. Banuiesc ca se gasesc si acum.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Mobexpert am vazut multe modele dragute.Mai este un magazin in Otopeni,Bellonna sau cam asa ceva unde iarasi sunt modele frumoase.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vezi la practiker masuta + doua fotolii + o canapea de doua locuri in jur de 8.000.000 lei. Eu am mai vazut la preturi bune si la Metro si la Mobexpert.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

are cineva idee la Belona sau Bellonna nu stiu exact cum se scrie exista o pagina de web?

Exista un magazin numai cu mobilier de ratan tot prin Otopeni dar nu l-as caracteriza chiar ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Am vazut in Metro (Militari), acum o saptamana, exact ceea ce cauti tu. Pretul nu il stiu dar am ofertele prin masina, o sa ma uit diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cele mai frumoase le-am vazut la Mobexpert. Am vazut si in Practiker sua Brico, nu mai stiu sigur.

Mergi la inceput