nasterea prin cezariana

nasterea prin cezariana | Autor: floaredecolt

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Imi puteti spune care este filmul unei nasteri prin cezariana din momentul ajungerii la spital si cum sunt recunoscute contractiile, de unde stii cand intrii in travaliu, cum le simti???
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5283&SearchTerms=cezariana

Ai aici filmulete...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by DanaRosu

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5283&SearchTerms=cezariana

Ai aici filmulete...

Dana
And, yes, I am a blonde!

ete dana rot ce le stie. Te bate vreun gand pentru al doilea?

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

quote:
Originally posted by Adela

quote:
Originally posted by DanaRosu

Ai aici filmulete...

Dana
And, yes, I am a blonde!

ete dana rot ce le stie. Te bate vreun gand pentru al doilea?

~~Adela &Julia -2 ani-

adeal, e clar, avem dovada, doamna rosu se pregateste....stodiaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Initial creeata de floaredecolt

Buna fetelor,
Imi puteti spune care este filmul unei nasteri prin cezariana din momentul ajungerii la spital si cum sunt recunoscute contractiile, de unde stii cand intrii in travaliu, cum le simti???
multumesc.

Dupa 13 ore de travaliu cu contractii maxime si dilatatie minima am nascut prin cezariana ...daca poti sa eviti operatia, fa-o:-)))
Inca mor de invidie cum veneau colegele de salon trageau doua racnete si dupa 20 de minute apareau cu pruncii in salon :-)) Eu inca imi masor fiecare pas, inca nu ma pot apleca, ma tine pe toate partile etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu nu pot sa-ti spun decit de o cezariana "la rece", respectiv fara contractii. Cred ca depinde de organism si mai ales de doctor - eu personal mi-am revenit destul de repede - dupa operatie nu am avut dureri prea mari, asa ca mi-au facut doar 2 Algocalmine, iar dupa aproape 24 de ore m-am ridicat din pat si m-au dus la salon. Dupa aproape o saptamina eram ca noua - insa am vazut in spital fete care dupa 5 zile (cind m-au externat pe mine) nu aveau nici macar scoasa drena de la operatie si mergeau tinindu-se de pereti, asa ca de asta am spus ca depinde de organism si de doctor...
Din pacate la mine a fost un caz mai special atunci - acum sunt iar insarcinata si voi avea din nou parte de cezariana - sper sa trec la fel de usor prin asta, insa si sfatul meu este ca daca nu ai neaparata nevoie (medicala) de cezariana, incearca sa o eviti si sa nasti natural!

Gabriela saptamina 36
32 ani, zodia: gemeni
DPN 27 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Nayel - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si eu am avut contractii degeaba:(( Dar mi-am revenit f bine, la a doua ma certa asistenta ca de ce umblu atata? Nu am avut probleme de nici un fel.
Contractiile le recunosti ca ti se strange burta si te doare. Apoi , daca e nevoie de cezariana, treci la "cosmetica", adica te rade bine(de recomandat curatarea proprie in oglinda, acasa, cu crema epilatoare ca e mai sigura), ti se face clisma (asta in Romania, in Germania nu se face) si apoi la sala. nu stiu ce sa mai zic... mai intreaba tu...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

SI eu am avut contractii maxime dar dilatare ioc asa ca am ajuns la cutzāt. Eu zic ca e mai bine ca a fost asa. Copilutza mea a fost mare la nastere si ar fi fost o nastere ff grea daca m-as fi dilatat. Asa in schimb ea nu a suferit deloc,eu nici atat, cat despre durerile de dupa,... a treia zi mergeam la alaptat ca Speedy, zi si noapte.In a zecea zi nu s-ar fi zis ca am nascut vreodata, nu ma mai durea nimic-nimc. SI din cauza asta m-am aruncat la carat si eforturi,etc, si acum mi s-a umflat sub operatie un pioc.In rest sunt fff multumita si multumesc medicinei ca exista cezariana sa ne salveze pe astea mai greu nascatoare“.. Ce ne faceam fara...Muream si noi si copiii... Doamne fereste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

eu nu am avut parte de clisma , slava domnului !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Copilutza mea a fost mare la nastere si ar fi fost o nastere ff grea daca m-as fi dilatat.

Nu neaparat. Si un copil mai mare se poate naste usor. Eu n-am avut probleme cu dilatatia si totul a decurs normal desi copilul a avut 4400 g. Nici macar n-am simtit nevoia sa fac epidurala.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Daca poti, evita, daca nu... asta e. Pana la urma tot iti revii si uiti, chiar daca o faci de doua ori ca mine. Eu am avut taietura pe verticala, si acum, dupa patru ani, inca se vede si asa o sa se vada mereu. Dar nu ma stresez prea tare, si nici nu umblu in costum de baie intreg.
Copii sunt bine multumesc, plini de nazbatii, se "haljonesc" permanent si...ma mentin tanara.
Asa ca oricat de greu ar fi, viata merge inainte si mereu ne da incercari noi.
Spor la treaba si bb sanatos!
Pupici

Mergi la inceput