ecografie morfologica la 15 saptamani??
Salut toate burticile de pe forum. Sint o proaspata utilizatoare a forumului, si ceea ce am gasit aici pana acum m-a ajutat tare mult !
Sint si eu mandra posesoare a unei burtici de 15 saptamani, si deja am programare pentru o eco morfologica. Nu e prea devreme?
Va doresc sarcina cat mai usoara si bebelusi frumosi, destepti si norocosi !
Ioana si un bebe mic-mic
Raspunsuri
Eliza5 spune:
Ioana este intr-adevar devreme. Stiu ca se face intre 18-22 saptamani parca.
Insa vreau sa iti spun ca si eu am facut o eco morfologica la 15 saptamani la Diagnosis doar pentru asa am vrut eu, sa ma asigur ca totul e OK. Mi-a spus si sexul bebeului! Mi-a masurat toate cele si a pus ca totul este normal. Mi-a dat delatii despre placenta, lungimea colului, etc.
Oricum o sa mai fac o eco morfologica si pe la 22 saptamani :-)
fulguletz spune:
vino la noi, la mamici nov-dec.
16 saptamani, DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
ioana_du spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Ioana este intr-adevar devreme. Stiu ca se face intre 18-22 saptamani parca.
Insa vreau sa iti spun ca si eu am facut o eco morfologica la 15 saptamani la Diagnosis doar pentru asa am vrut eu, sa ma asigur ca totul e OK. Mi-a spus si sexul bebeului! Mi-a masurat toate cele si a pus ca totul este normal. Mi-a dat delatii despre placenta, lungimea colului, etc.
Oricum o sa mai fac o eco morfologica si pe la 22 saptamani :-)
Ioana si un bebe mic-mic
ingerasu spune:
Ioana, ca si Eliza si eu imi voi face o morfo la 15 saptamani pt ca asa imi doresc eu desi in mod normal stiu ca se recomanda pe la 22 saptamani.
Rau nu are ce sa-ti faca decat ca vei mai face una mai incolo.
12+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
ioana_du spune:
Va multumesc tare mult pentru raspunsuri ! Stiu ca nu ar trebui, dar sint TARE stresata pe tema sarcinii. Am suferit un avort spontan in noiembrie anul trecut, si de atunci...... desfac firul in 5 !
Ioana si un bebe mic-mic
A_Iulia spune:
Ioana, eu eco morfologica am facut-o in sapt.16. E drept ca am facut-o la Dr. Pop. Nu am cerut eu morfologica, dar a facut-o el din proprie initiativa asa. Probabil ca era suficient de mare bebe ca sa-si dea seama de tot ce trebuie.
Aha, si inca de atunci mi-a zis sexul bebeului. Bineinteles ca l-a nimerit la fix.
Succes la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
ioana_du spune:
Buna, fetelor ! Gata, am facut ecografia. L-am vazut pe bebe mic-mic si agitat! Se pare ca el e bine, numai eu am colul cam scurt, cca 3 cm.
Imi spuneti si mie ce inseamna asta? Pleaseeee !!
Va pup pe toate.
Ioana si un bebe mic-mic
Eliza5 spune:
Ioana, mie 3 nu mi se pare scurt. Important e sa fie inchis. Eu am 3.8.
Daca ai colul scurt inseamna ca trebuie sa nu faci eforturi, sa te odihnesti mult si sa fii atenta la contractii (cand simti presiune in partea de jos a abdomenului trebuie sa te intinzi si daca nu trece sa iei No Spa).
Dar cel mai bine intreaba medicul
A_Iulia spune:
3 cm e la limita; peste 3 cm e OK, sub 3 cm e scurt.
Trebuie urmarit in continuare, sa nu se scurteze si mai mult.
In rest...ce a zis Eliza.
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
ioana_du spune:
Uf! M-ati mai calmat ! Astept cu nerabdare sa ajung la medicul meu, sa-mi spuna ce sa fac. Pana atunci o sa stau cat pot de potolita. Oricum nu am mult de asteptat, miercuri merg la control.Sper sa nu se mai scurteze, sa stea cuminte!
Ioana si un bebe mic-mic