Rachel Owen in spital?????
Raspunsuri - Pagina 5
Arhistefy spune:
Iti doresc si eu multa sanatate si ai nadejde in Domnul. Totul va fi bine.
Cu drag,
Mihaela
Vianne spune:
Ma bucur si eu din tot sufletul pt Rici... Sunt alaturi de tine! Stai linistita, Dumnezeu are grija...
Alina
infofun spune:

Dumnezeu sa te aiba in paza si sa fie doi, ca sa te bucuri dublu!!!!!!!!!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
preda_vicky spune:

, multa sanatate tie si bebicilor. Gandeste pozitiv, roaga-te la Dumnezeu si totul va fi bine. Stai linistita si cuminte si rasfata-te acum, caci dupa, nu vei mai avea timp de tine!
Vicky
carmenus spune:
Rici, tare mult te iubeste Dumnezeu! Cu tine face cel putin o minune pe zi.
Sa-ti ajute in continuare, spre slava numelui Lui!
ralualexandrei spune:
Ai incredere in tine si in Bunul Dumnezeu si totul va fii bine, vei vedea.

andrei
anda141 spune:
Sta numai in pat, dar merita, pentru copilasul pe care deja il iubeste mult!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
Adela99 spune:
Draga Rachel, toate cele bune, sanatate si rabdare. Si eu sunt alaturi de tine cu ganduri bune.
rachel owen spune:
Va multumesc din suflet ca ati fost si sunteti alaturi de mine!
Am coborat putin si fiindca mi-era ingrozitor de dooor de voi, mi-am facut curaj sa intru la net. Pentru cei care nu stiu, imi renovez casa, si la mine acasa e santier. Bineinteles ca nu stau acolo, am inchiriat un apartament in mijlocul centrului, dar aici nu am telefon fix, deci nici internet. Acesta este unul din motivele pentru care am lipsit de pe forum. Dar peste maxim 2 saptamani gata, ma intorc acasa si o sa pot intra putin in fiecare zi.
Trebuie sa stau cat mai mult in pat, de aceea nu intru de pe net din oras, mai tin legatura cu Monica (Anda) si cu Cristina Sabau.
Imi lipsiti tare mult, mai ales ca stau toata ziua in pat, ma plictisesc, nu ma viziteaza nimeni. Am ajuns chiar sa ma uit la telenovele. Mai citesc, mai ales colectia de reviste Mami, care acum imi e de mare folos, dar carti nu prea reusesc, fiindca, stiti voi cum e in sarcina cand iti intra mintea in concediu.
Domnul a fost si este mereu cu mine, m-a ajutat sa raman insarcinata, pentru ca voi afirma intotdeauna ca minunea din burtica mea e opera Lui, si tot Lui ma rog sa ma ajute sa ajung cu bine la termen si sa nasc un bebelus sanatos si frumos (numai unu este). Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, v-ati rugat pentru mine. Am stiut asta si am si simtit-o. E minunat sa simti ca esti iubita. Eu am simtit. Va multumesc!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”