propuneri la primarie:D
Raspunsuri - Pagina 2
geut spune:
Locuri de parcare in centru. Asta ma termina cand am si eu o treaba, imi vine sa zac la servici, decat sa merg prin oras si sa ma invart ca proasta ca n-am unde sa parchez.
Sunt foarte suparata ca s-au desfiintat magazinasele de langa BIG, mai ales ca acolo era firma NYF (nu stiu daca mai are deschis pe undeva), de unde-mi cumparam lucruri frumoase si ieftine.
Gropile din asfalt si reparatiile care se termina abia toamna, ca sa inceapa iar primavara.
cl spune:
Pe mine ma innebunesc masinile parcate pe trotuare. Cand e ditamai trotuarul, mai merge. Dar cand este ingust si-si pun masinile, iar pietonii trebuie sa mearga pe strada, nu mi se pare normal! Am vazut o mamica, care a trebuit sa astepte o groaza de timp, ca sa coboare caruciorul in strada, sa poata trece mai departe
.
Claudia
lia popescu spune:
Ar mai trebui amendati cei care ocupa tot trotuarul cu masinile lor. Stiu ca e greu sa gasesti un loc de parcare in Bucuresti, dar nici chiar asa, sa mergem noi cu carucioarele pe strada, printre masini inhaland geze de esapament...
ralualexandrei spune:
Eu am o mareee problema cu cei care arunca pe jos diverse gunoaie,asta ca sa numai vorbesc de scumpii mei vecini care cum se lasa seara incep sa-si arunce gunoaiele pe geam
Mai bine s-ar arunca pe ei
.Le-as da niste amenzi usturatoare.Cand ne-am mutat era o groapa de gunoi toata gradina,acum dupa ce am muncit eu,sotul si inca un vecin, ti-e mai mare dragul sa deschizi geamul,insa nesimtitii continua sa arunce cu gunoaie.Acelasi lucru e valabil si pt strazile din tot orasul.Eu mi-am invatat baiatul sa nu arunce NIMIC pe jos si daca nu gaseste un cos de gunoi,sa pastreze ce e de aruncat pana ajunge acasa.
andrei
gandacelu spune:
dragii mei, n-am mai ras in halul asta de nu mai tin minte! cu lacrimi, nu alta! cel putin copilutzu... crez ca e alta vecina de-a mea lol de lol, o fi alter ego-ul meu, cine stie?!![]()
stiti de ce am ras?!
pai eu cred ca noi am innebunit, nu alta
multe mai vrem! nu va dati seama?!
iaca topicul asta e un "loc de dat cu capul" sau, mai pe scurt: 
adeca un loc unde sa ne imaginam si noi cum ar fi daca... dar mi-a placut cate ofuri avem fiecare mamica, si oricum nu ne baga nimeni in seama
si asta mi-a declansat un ras cu lacrimi... o fi rasu-plansu?!
ps: pai l-am votat si eu pe poteras asa, dupa basescu citire, ca nu v-am zisara ca n-am teveu sa-l vaz la fatza? da orisicat, fatza de fatza aia de imbecil a lui darabont pusa obsesiv pe toate gardurile, mie potareas mi se pare nice... de n-o fi, ii dau eu nana!![]()
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
mamicaluitheo spune:
Gandacel si eu la ora 1:20 noaptea rad asa ca ai ales un sobekt de nota 20.
da io am ce am cu fata ala, ca si a domniei sale a fost pusa pe toate panourile alaturi de ceilalti .parca-i si vad.....EU GARANETEZ PENTRU..........EU GARANTEZ PENTRU.....si tooooot asa pentru toate sectoarele..de parca de garantii ne ardea noua.....si in fine ce mare lucru s-a facut ca sa puata ei garanta puntru altii......drumurile ioc.parca-s lovite cu sacii de amoniu sau ce au fost ala de la Mihailesti ( ca la orele astea am doar un neuron in functiune), trotuarele is pline de masini mai ceva ca la paris la expozitie, pietele is pline si ele da cu bisnitari, directoarea de la gradinita ics este pusa pe spaga , de fapt cu totii da nici asta nu mai are nici o importanta ca ....ei garanteaza ca.....ni se va scumpi lumina cu 1 iulie si carnea cu 2 iulie si benzina cu 3 iulie (vb. vine)..ei da mey fratilor ave cu ce sa ne mandrim si ce sa le cerem.
aolioooooooooo chiar ca lipsa la neuron si io le-as mai cere sa ne demoleze dreakului cantina sociala pe care o construiesc in fata blocului meu pe terenul de joaca al copiilor care era plin cu pomi si verdeata, da si astea astupate de 2 carciumi de la strada::)), ..dar poate ca nici asta nu mai conteaza.......
om trai si om videa.
pupici gagici frumoase si nostime::: buehehehe si acum rad
p.s. nu dati cu pietre daca am gresit ceva la gramatice ca parol de onoare ca-s kioara la ora asta, adeca mai am 4 ore juma si ma trezesc::))

andreea mami lui theo si florinake
Karina spune:
Mai fetelor, dar voi stiti ca pt. unele chiar exista legi, dar cine le aplica ? De ex. poluarea fonica:
Art. 51, aliniatul 2 din REGULAMENTUL din 23 ianuarie 2003 de aplicare a Ordonantei de urgentă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice
"(2)Se interzice montarea pe autovehicule a sistemelor antifurt sonore care se declansează la trecerea, în imediata apropiere, a altui vehicul. Durata semnalului nu trebuie să fie mai mare de un minut, iar intensitatea acestuia nu trebuie să depăsească pragul fonic prevăzut în reglementările legale în vigoare."
Ati auzit pe cineva ca ar fi luat amenda pt. asa ceva ?
Karina+
Bogdanel
gandacelu spune:
domnu poteras (potter-ash?!)
m-am gandit demult sa va propui si io ceva... schimba domn primar numele comunist de militari ca mi-e rusine sa si zic ca stau in militari, schimba cu occident, ca doar noi suntem occidentul bucurestilor, nu?!