Recomandari hotel Antalya
Ne-am gandit noi, sa mergem in septembrie in Turcia si am ales Antalya pentru ca am inteles ca este usor de ajuns si foarte frumos. Ne-ati putea recomanda un hotel de 3-4 stele (am zis noi in jur de 400 E/pers) la care ati fost si ati fost multumiti? Am si eu un stres (sau mai multe) pentru ca Andrei va avea atunci abia un an jumate: plaja, si mancarea, trebuie sa fie super ok si binenteles baie in camera. Ne ajutati?
Deocamdata plecam 3 zile la Mamaia si cand vin va povestesc cum a fost, pacat ca nu putem sta mai mult!
Multumim
Ada si bb Andrei
Raspunsuri
ralucami spune:
Ada eu nu itzi pot recomanda nimic, insa itzi fac o sugestie: intra pe www.infoturism.ro si la unele oferte din Turcia da si link-ul hotelului. Asa potzi sa itzi faci o imagine cat de cat despre pozitzionarea hotelului, stilul camerelor , serviciile incluse in pret etc.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
adrianangi spune:
In Antalya am ramas vrajita de hotel "Dedeman". Are multe stele, dar si le merita... La iesirea din hotel intri intr-un Aqua Park, amenajat si pentru copii. Are vreo doua piscine dar, poate singurul minus, nu se poate face baie in mare decit daca esti un f. bun inotator. Plaja hotelului este amenajata pe o platforma de beton, se sta la soare pe sezlonguri... Se poate merge insa la plaja si in alta parte, pe linga hotel...
Servirea mesei se face in stil bufet suedez (doar apa se plateste si compenseaza restul, crede-ma...)
Cit costa poti verifica la adresa asta de internet: http://212.161.124.21/book/index.asp
carmenutza spune:
noi vom merge vara asta..pe la sfarsitul lui august aici www.papillon.com.tr
Carmen si bb Maya Alexia
craluca spune:
iti recomand Club Alda
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Florentina Roman spune:
Noi am fost anul trecut la Venezia Palace. Avea mai multe stele, dar a meritat.Avea loc de joaca, acvaparc pentru copii, piscina separata, mancare speciala preparata ptr. masa respectiva(gen piure de legume, de fructe, lapte, iaurt) si apa marii era foarte limpede, calda si se adancea treptat. Exista serviciu de baby sitting si un alt loc de joaca acoperit.Noi nu l-am luat cu noi pe Tudor, dar ne-a parut tare rau, mai ales ca ptr. copii sub 2 ani serviciile erau gratuite.
Florentina & Tudor
ada spune:
In primul rand va multumesc mult pentru recomandari. Imi doresc tare multr sa petrecem o vacanta departe de toate, va anunt eu ce aleg.....dar sa va zic cum a fost la Mamaia: acomodarea lui Andrei perfecta, a fost foarte fericit, s-a balacit in apa, la mal, s-a jucat in nisip, a fost perfect; plaja curata dar fara dusuri, apa calda si curata; hotelul, noi am stat la Ambasador foarte scump pentru ce oferea: 1.400.000/noapte cu mic dejun dar camera si restaurantul gen comunist, cu miros specific si mobila veche, in schim cu aer conditionat; mancarea in statiune super scumpa, imaginati-va ca in prima zi am fost alaturi la savoy pentru ca avea o terasa draguta si am platit pentru supita si gretarul cu cartofi natur a lui Andrei 430.000....a si o portie de clatite. Crutoanele de la supa erau din paine veche, unele mucegaite, gretarul aruncat de pe tava direct in farfurie iar cartofii reci si chiar....natur. Vedeti....de asta vreau in alta parte!!!!
Dar ne-am bucurat cu totii de mare, plaja si soare.
Va pup si va urez vacanta placuta!!!
Ada si bb Andrei
misticgirl spune:
Buna...Noi am fost in Kemer, o statiune aflata la 30km de aeroportul din Antalya, in septembrie 2002. Am ramas cu amintire de neuitat de acolo si sincer, daca as avea posibilitatea, in fiecare an as reveni acolo. Hotelul se numeste "Larissa Inn". Are piscina, atat pt copii,cat si pt adulti, bar propriu si terasa, masa de ping pong gratuit; camerele au Aer Conditionat, baie (dus si cabina de dus) cu apa calda non-stop, TV, telefon, balcon, uscator de par. Totul este foarte curat si conditii excelente.
Noi am plecat cu Marshal Tourism, care s-au ocupat de tot (bilete avion, asigurare medicala, cazare, transport aeroport-hotel si inapoi). Am avut servicii All Inclusiv, asta insemna masa stil bufet suedez (mananci pana plesnesti,ca au o gramada de salate excelente), 3 mese pe zi,plus la ora 17:00, un fel de "Five O'clock Tea", cand serveai prajiturica si o cafea sau ceai.In acest All Inclusive, intrau si orice bauturi de la barul hotelului,orice fel si orice cantitate.
A fost super, sincer noi nu am cheltuit bani mai deloc. Am cumparat doar amintiri si cadouri pt prieteni si familie.
Incearca la Marshal Tourism. Dar ai grija ca sunt 2 hoteluri Larissa si Larissa Inn,care au acelasi patron, insa Larissa Inn este cel mai frumos si mai curat. Daca iti arata poze, vezi ca Larissa Inn are piscina dreptunghiulara. Pe acela sa-l alegi.
Hai ca am scris o gramada, sper sa-ti fiu de folos.
Distractie placuta si sa ne spui unde te duci pana la urma !!!
Claudia
madadum spune:
noi anul trecut am fost la Papillon Zeugma cu mara (avea 2 ani), hotel cu regim ultra all inclusiv. piscine imense pentru mari si mici, plaja de nisip, tobogane de apa, 5 restaurante, mancare si bautura caat poti duce. pentru copii - baby buffet, patut in camera, leagane si togogane si cam tot ce-ti trecea prin cap. nu am stiut cand cu trecut 10 zile. anul asta repetam figura la WOW Topkapi.
madalina
mariagi spune:
syedra princess,arinna hotel,kemer resort hotel.
despre ele poti sa vezi pe www.antalyahotels.com
concediu placut,
Maria
Laura T spune:
Noi vom merge anul acesta intre 3-10 septembrie in Antalya, Hotel Lara Olivia 4*, tot cu avionul si cu "all inclusive". Sper sa fie bine, ca atat am cautat pe Internet dupa un hotel rezonabil atat ca si conditii, cat si ca pret...A fost cineva acolo?
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 2 luni) si Ramona (2 ani si 1 luna)
http://community.webshots.com/user/lauratenea