Duphaston pentru contraceptie?

Duphaston pentru contraceptie? | Autor: oanaDo

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva daca se administreaza Duphaston pentru contraceptie?
Din ce zi si cate tablete?
Un doctor din Bucuresti mi l-a recomandat cand am pus problema contraceptiei, ce anume mi s-ar potrivi...numai ca pe fuga mi-a dat doar denumirea si nu modul de administrare..
Dar prospectul arata altceva.........http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=1925&2a32cd47f0003412487d32b50f6e0d6f=1117570511

Oana Do

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Oana, trebuie sa te duci la doctor, sa iti spuna cate sa iei.
Eu una am luat din ziua 16-25 cate una pe zi, dar am o prietena care a luat 2 pe zi. Deci in functie de analize, si rezultate, trebuie sa iti prescrie doctorul.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Din cate stiu eu Duphastonul nu e pentru contraceptie,eu il iau chiar acum,dar asta pentru ca am uter fibromatos si mi l-a recomandat pentru a-mi pregati uterul pentru o sarcina.Deci,nici o treaba cu contraceptia!Dealtfel nici in prospect nu scrie asa ceva.Este pentru mentinerea sarcinii,pentru prevenirea unui avort,etc.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mie mi-a recomandat duphastonul pt ca am uterul mic, pt nu a mai avea probleme la viitoarea sarcina. Pastilele le i-au din ziua 14 pana in ziua 23, 2/zi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

mie mi l-a recomandat pentru chisturile de pe sani (insa oricum fara rezultat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

mie mi l-a recomandat pentru chisturile de pe sani (insa oricum fara rezultat)

Mergi la inceput