fatele va rog mult...tatal meu vine in iulie si as vrea sa-mi aduca din Ro preparatul-cantastim-dar se pare ca se gaseste numai la instit.Cantacuzino numai in anumite zile(tocmai zilele in care tata e pe drum spre mine).Acum intrebarea:de unde poate sa-l mai procure cat mai urgent ?
Multe multumiri!!!
Dupa cate stiu eu cel mai repede il procuri de la farmacia care se afla la poarta institutului.
Daniela, mamica de Ana-Maria
Pai asta e problema... la farmacia de la poarta au spus ca se gaseste doar in anumite zile...
Eu ma gandeam ca poate pot sa procur si altfel...din alte parti!?!
Livia trimite-i pm lui nadine, ea ia cantastim si zicea ceva de o relatie.
andreea mami lui theo si florin
pentru ce se ia cantastim? am auzit numele acum cativa ani, parca erau probleme cu aprobarea lui, chimistului care l-a facut i se puneau bete-n roata.
Nadine mamica lui carina mandarina
daca vrei o sun eu si ii zic sa intre sa posteze la sub. tau, ok?
cu drag andreea
Da livia am eu o relatie la Cantacuzino si daca vrei il iau mai din timp pt ca se prepara loturi mici care se epuizeaza f repede. Dar vezi ca trebuie tinut la frigider asa ca tatal tau ar trebui sa aiba o lada frigorifica.
Pupici,
Nadina
Imi spuneti si mie cat costa o fiola cu cantastim! Am citit acum pe net despre el si vreau sa fac si eu o cura daca nu e prea piperat.
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Cantastimul costa 300.000 cutia de 5 fiole, daca nu s-a scumpit intre timp si in general cura presupune administrarea a 10 fiole, cate 1 pe saptamana si apoi o pauza de 4 luni.
Nadina
mamicaluitheo...multumesc mult!I-am scris deja nadinei si astept raspuns sa vedem cum procedam.
pupicei