Regatul Danez (2)
Raspunsuri - Pagina 6
narancea spune:
Deocamdata aproape de Aabenraa, in Rødekro,
aaaaaaa lalandia acu stau eu si ma gindesc, cumva trebuie sa iti cer scuze, tu nu ai bagat stangi cu bacsisul ci ai zis ce ai vazut. nu stiam unde stai si de asta. caci rødekro e scotzia danemarcei, da ce zic eu scotienii sint niste risipitori. asa zgirciti ca acolo unde stai tu nu exista in lumea asta, si pe o raza de 60 km in jur. am sta la 10 km de rødekro, am lucrat acolo 2 ani si pot sa zic ca rødekro este si a fost bacsis free zone in ultimile doua secole hahahaha aia mai ca isi maninca si mizeria de sub unghie, numai sa nu o arunce hahahaha
iar de limba te intzeleg ca ti se pare grea, au un dialect de mori, chiar danezi get beget venitzi din alte partzi stau model la dialectul de acolo - sønderjysk - moin moin hahahahahaha
lilanda spune:
Mojn, mojn arancia-narancea!!! Da sa stii, mama, ca am mai umblat si prin alte locuri si bacsis tot n-am dat. Aseara insa am iesit la restorant in Aabenraa si am zis sa ma conformez si eu ca tot danezu', ...da' nu mi-a mers nici tura asta. Am dat peste o chlenerita care era ori beata ori drogata...ca s-a intimplat cam asa: intii a varsat berea pe camasa unuia de la masa din spate, iar dupa 10 minute a varsat si o sticla de vin rosu pe bluza impecaaaaaabil de alba a unei femei de la masa din fata. Noi am scapat ieftin, chit ca eram la mijloc: ne-a incurcat numai mincarea!!! Si unde mai pui ca ne-a fost si recomandat restorantul cu pricina: Royal, meeeeeey. Sa nu calci pe-acolo!!!
Iar cit despre acshent, chiar n-am cuvinte Numai ca acshentu' ca acshentu', da' de ce zbiara, nu inteleg??? Ca, le-am zis la suiedeze, astia nu tipa doar cind dorm!!!
Am auzit la radio dimineata ca italienii s-au pus pe proteste...cica nordicii s-au intels intre ei sa-i matraseasca . Nooooooo, nici vorba, asta e inacceptabil!!!!
lilanda spune:
Louisea, hai la suuuuiiiiiiedeze ca acolo se dezbate meciul!!! Ti-ai reparat netul??
Mey, narancea acu'-mi dadui seama ca tu o stii pe satany mai demult, ca altfel nu se lega ea asa de neuronu' tau ..
louisea spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Louisea, hai la suuuuiiiiiiedeze ca acolo se dezbate meciul!!! Ti-ai reparat netul??
nu inca ca prietenul meu nu se sinchiseste sa-si mute fundu´in dk pana vineri... si intru de la scoala...
da revin eu in forta.....
va pup pe toti...
narancea spune:
ca sa nu existe dubii, eu cu satany sintem tande pe mande hahahaha
cei mai buni si de nedspartzit prieteni
satany spune:
subscriu, naro..sub_scriu.....ete ce te-asteapta..hihihi
lilando..ala nu e neuron, bre..
lilanda spune:
quote:
Originally posted by satany
subscriu, naro..sub_scriu.....ete ce te-asteapta..hihihi
lilando..ala nu e neuron, bre..
serios??? Si eu care ma gindeam c-o fi el unu', da' se misca!!! Mey, da' lamuriti-ma care-i tanda si care-i manda!!!!