Regatul Danez (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

– eu am 40, sotul 43, iar copilul 14, deci aproape de pensie, nu??? Am glumit!!!
De ce le vizitez?? Pentru ca ne place mult sa calatorim si abia acum le-a venit randul.
Glumind pot spune ca voua va da mana sa spuneti ca nu este nimic de vazut, ca stati probabil de o viata acolo si v-ati obisnuit. Dar noi traind o viata printre betoanele din Bucuresti, abia asteptam sa vedem si alte peisaje. Am fost prin toata Europa si niciunde nu pot spune ca am dat banii dejeaba. Nu-mi doresc decat sa am puterea de munca pe care o am acum, sa castig suficient de multi bani ca in anii urmatori sa imi pot continua calatoriile. Poate ca este ca un hobby de concediu. Cat voi mai putea, incerc sa-i arat copilului (cat o mai vrea el sa mearga cu noi) alte civilizatii. Vorba aia: sa aiba din ce alege.
Revenind:
Asta este si ideea: la dus cu ferry, iar la intors pe autostrazi.
Despre vreme este O.K., pentru cateve zile nu va fi nici o problema. O vreme mai racoroasa este bine venita.
Mersi, de sfaturi!!
Titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu uita sa iti iei tzigarele de acasa, ca nu cumva sa primesti un shoc la norvegieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Corect!!!
De ceea ce stiu deja nu va mai intreb. De tigari stiu ca sunt f. scumpe. Vin cu ele de acasa. Oricum fumez decat eu!! dar ce fac cu bautura sotului??? Vin cu ea de acasa, sau o cumparam din Germania ca este mai ieftina, nu?? Si cu mancarea la amamdoi (sot si copil)ca sunt mari gurmanzi. Eu vreau banii pentru intrarile la muzee, castele si alte plimbari eventual cu vaporasele pe apele voastre, iar ei sunt cu terasele, carciumile si alte placeri asemanatoare.
Apropo, cineva imi spunea de o localitate pe linga Oslo (35KM)unde s-a nascut Mos Craciun. Stiti ceva concret???
Pe curand cu noi intrebari...
titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

In cazul asta te inteleg, daca ai reusit sa vizitezi cam tot ce se poate in Europa ramanand doar partea nordica!Eu iti doresc vacanta cat mai placuta si cat mai mult soare posibilsi astept sa vii cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu zic sa va cumparati bautura din Germania sau Danemarca.In Suedia si Norvegia bautura e f. scumpa si se gaseste doar la magazine special amenajate numite System Bolaget.Mancarea daca ati putea sa o cumparati din Romania cat se poate si daca se poate(eventual niste conserve)ca in Suedia pentru localnici nu e scumpa dar pentru cineva din Romania cred ca totusi costa destul de mult.Nu va sfatuiesc sa mergeti pe terase sau in carciumi in Suedia sau Norvegia.Bautura e f. scumpa, de ex. o bere de 400 ml. ajunge la 4 $, 1 pahar de vin cam la fel, nu mai zic de altele gen vodca, gin etc. ca va usuca de bani.
In Göteborg va sfatuiesc sa mergeti la Liseberg, e un parc de distractii pentru copii dar si pentru oameni mari, cu terase, magazine etc.Dar depinde de banii de care dispuneti.Intrarea e destul de scumpa, cam 200 coroane /pers. Nu stiu sigur dar s-ar putea ca voi adultii (care nu cred ca sunteti interesati sa va dati pe masinute si altele de genul asta) sa puteti intra fara a plati intrarea.O sa ma mai interesez daca va intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Isabela treci "acasa" la suedeze ca te bat!
Satanytzo,hai si tu la suedezeeeee,ca sintem tare simpatice..iaca cum bag io rica intre natiile nordice

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satany spune:

rayu..adica tu crezi ca scapi asa usor de mine?...mi-ai scapat o data, acum..ia-ti gindul..
totusi..am si io o nelamurire..poate am trait prea mult printre nordici unde anumite lucruri nu se striga-n gura mare, dar unele descrieri de aici nu aduc a turism sau cultura, ci mai degraba a.."ete pe unde ma plimb eu.."..n-am bani de parcare, mincare, tigari, da' ma duc sa vizitez muzee....snobismul e-n floare sau sacrificii de dragul artei?

mi-amintesc de-o profa din ro, venita la universitate aici, schimb de experienta, dorea doamna sa viziteze, dar le privea de afara, ca intrarea era scumpa si diurna mica....o interesau preturile la Kaufmann, dar la mc donalds lua un muffin si-o cafea, sa nu consume mult..da' vorba ceea....se-ntorcea ea in ro si povestea la toate gura-casca cele credule c-a "vazut" danemarca ?..se..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Fiecare isi face excursia dupa buget!
Si in Sweden vezi mii de rulote cu DK....heheheh....au alergie la hoteluri...nu...sau cica vor natura? Si au mincare in frigider...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satany spune:

guest..e plin de sarantoci si p-aci..nu e vorba ca-ti faci concediul dupa buget, ci de ce s-ascunde-n spatele fatzadei de turist curios..am cunoscut o daneza..nu avea tv, nu radio, statea ca o pustnica, minca noodles zilnic, dar !!..stringea banii ca sa se duca-n vacanta-n bangkok si sa stea la hotel de 5 stele..10 zile......si aici nu e vorba de romani vs. danezi..ci de mentalitatea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hello ce faceti verisoarelor ? va caratzi la suedeze ? si pe mine unde ma lasatzi ? aici cu guestus si lalandia sau cum o cheama ?

guestus n-are haz nici un haz chiar daca vorbeste pe nas, iar cu lalandia nu pot vorbi , ca o intoarce ca la Galatzi, cred e galatzeanca. vreau si eu la voi !

Mergi la inceput