Vrem gemeni
Eu si sotul meu candidam pt functia de parinti. Ne-am dori foarte tare sa avem gemeni. Exista vreo metoda in afara de cea naturala?
Luminita
Raspunsuri
Mirupati spune:
Noi avem gemeni - dar pe cale naturala ! E un dans nebun... In Anglia se nasc foarte multi gemeni prin IVF (artificial).
angi_gemeni spune:
Eu nu va doresc decat sa va devina visul realitate, sa aveti copii sanatosi si frumosi de care sa va bucurati si sa fiti mandrii!
SUCCES!
(Si spor la... treaba!)
Angi&Andrei&Andreea
lulu75 spune:
Sper sa se intample pe cale naturala. Bunica sotului meu a avut o sora geamana.
Luminita
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Eu nu va doresc decat sa va devina visul realitate, sa aveti copii sanatosi si frumosi de care sa va bucurati si sa fiti mandrii!
SUCCES!
(Si spor la... treaba!)
Angi&Andrei&Andreea
Merci! Muncim cu spor dar... nu prea iese. INCA
Luminita
lulu75 spune:
Dragii mei, dar unde se fac aceste inseminari in vitro? Si ... cam cat costa? Va intreb asta pt eventualitatea in care calea naturala ...
Luminita
andreeacc spune:
buna, cred ca poti gasi aici tot ce te intereseaza http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27605
mult succes!
Andreea si
Sebastian - 07.10.2003
http://community.webshots.com/user/andreeacc
joxy spune:
gena gemelara ( a!? zic bine? ) vine din partea femeii. Daca tu nu ai avut gemeni in familie, sansele sun mai slabe chiar daca are sotul in familie gemeni.
Dar.. o data-i prima oara! ![]()
bafta.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
Oana_B spune:
Lulu, sunt medicamentele de stimulare ovariana care au ca efect secundar, ca sa zic asa, sarcini multiple dar nu e garantat si oricum daca tu esti cu "instalatia" in regula cred ca nici un doctor n-o sa ti le dea aiurea. Fertilizarea in vitro, dar iarasi nu e garantat si nici un doctor nu o sa te trimita acolo daca voi sunteti in regula.
Andreea ti-a dat un link, poti sa intri la sectiunea "Asteptand un ingeras in viata noastra" poate gasesti mai multe raspunsuri.
Daca-mi permiti o parere personala ca din punctul de vedere al unei aspirante, eu daca as sti ca totul este in regula nu as apela la nici o alta metoda inafara de cea naturala. Celelalte sunt scumpe, invazive, folosite ca substituenti si ca sa repare o anumita problema si pe langa ca poate nu vei avea rezultatul dorit poate se strica ce era in buna stare pana atunci.
Oana_B