Ce gatim azi??? (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Danyce,ne poti da reteta de la pui pe sticla?Te rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Puiul il ungi cu putzin ulei cu piper si vegeta si sare si boia si mujdei de usturoi din belsug pe care le prepari inainte intr-o cescutza.
Iei o sticla de bere pe care o speli bine de tot si o umpli cu apa rece.O infigi in "fundul" puiului(poate Daniela stie cum se mai zice la puiul asta ca mie mi-e rusine sa zic aici pe forum ) asa ca sa fie cu buza sticlei in sus si puiul sa stea in fund pe sticla.Sper ca intzelegi.
Apoi intr-o cratitza mare joasa pui apa cam pana mai sus de jumatate , tot rece, e FOARTE important apa din sticla sa fie la aceeasi temperatura cu apa din cratitza.
Pui puiul in "fund" asa cu sticla cu apa in el cum ti-am explicat in cratitza si il bagi asa la cuptor.Cuptorul sa fie RECE cand bagi puiul, deci abia dupa ce ai bagat puiul aprinzi cuptorul.

Din cand in cand mai deschizi cuptorul si mai reungi puiul cu preparatul de ulei+piper+vegeta+usturoi.

Cand e gata il scotzi cu grija din cuptor, scotzi cu grija puiul de pe sticla sa nu te arzi si gata.

Sper sa-tzi iasa,
Pofta buna!

PS: Daca Daniela il face altcumva poate iti spune ea cum, dar cred ca-l face la fel.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ayumi e EXCELENT acest pui pe sticla daca-l mananci cu cartofi prajitzi si smantana amestecata cu usturoi, e delicios, stiu ca suna a explozie de calorii dar e buuuuuuun rauuu de tot.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Bravo, slakje! M-ai scutit de explicatiiAyumi, poti sa ai incredere in reteta data de Slakje. E aceeasi cu a mea, doar ca eu nu pun tot timpul sticla in cratita cu apa si nu am avut parte de nici un accident. Cel mai important e ca apa din sticla sa fie rece. Ca sa ma scutesc de mizerie prin cuptor, pun sticla pe tava de la cuptor, tava acoperita in prealabil bine cu folie de aluminiu. Astfel, cand e gata puiul, arunc doar folia de aluminiu la gunoi, iar tava e relativ curata. Cu mujdeiul facut de la inceput eu ung regulat puiul in tp. ce se prajeste. De ce e asa de bun puiul astfel preparat?Datorita aburilor din sticla cu apa carnea devine incredibil de frageda/moale inauntru, iar datorita mujdeiului cu care se unge regulat puiul, pielea e crocanta si aromata.Pofta buna!

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am facut simbata:
Saramura domneasca de salau

Am vazut la o emisiune a lui Radu Anton Roman si am zis sa incerc si eu sa vad cum iese
Ieri am facut:
Ciorba de fasole cu afumatura
Salata de ardei copti
Dovlecei umpluti cu orez

Alina,mi-ai facut pofta cu puiul tau pe sticla
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

sotul meu a gatit iarasi astazi o mincare de bame in stil sudanez asemanatoare cu cea gatita in romania cu garnitura de orez,cartofi prajiti si nuggets cu maioneza,salata verde si o alta salata sudaneza numita tahina foarte bunaaaaaa dar nu stiu din ce facuta,cam atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Ieri: salata de vinete
pui la cuptor cu piure de cartofi
compot de prune
porumb fiert

Azi: supa de vita cu galusti
ardei umpluti
poate voi face si o prajiturica daca mai am putere



Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Hallo fetelor!
Dupa o pauza ma hotarasc sa mai postez cite cava.
Astazi m-am sculat de dimineata (5h)si am facut EMPANADAS(reteta este pe undeva la index)deoarece este asa de cald afara incit nu-ti vine sa te bagi in bucatarie.
Va doresc o zi buna!


Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!



schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

eu astazi am gatit: ciorbita cu carne de vita si cartofiori cu dovlecei taiati cubulete.....asa ca sa dea un gust de vara, si pik de otet sa ii ia din ....asa cum mi se pare mie "izul" acela de iarna. si multttttttttt patrunjel.
iar de felul doi: la cuptor aceeasi carne ca era prea multa pt ciorbita, am pus-o la cuptor si cand a fost gata am adaugat cartofi felii, rosii fierte de peste iarna, ceapa si la sf usturoi si marar. superrrrrrrrrrr si se apote papa cu salata rosii etc..eu datorita burticii am papat cam cu muraturi

anne-marry 19 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

inca nu am afcut dar curand asta am sa fac fiindca am degustat la billa la magazin si mi-a ramas gandul numai acolo..atnuci mi-am facut pofta si u am mai vrut dar ii fac eu acusicaa si anme SALATA ITALIENEASCA nimk mai simpluuuuuuuuuuu kaiser feliute mici si subtira\i..fasi de fapt , cu feliute ffffffff subtiri de castraveciori murati si maioneza din belsug si f groasa...SUPERRRRRR

anne-marry 19 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput